„Kõige keerulisem tooraine minu jaoks oli abaliha,“ ütleb Aasta Noorkokk 2023 Aljona Koch.

Foto: Stanislav Moškov
Toiduuudised
18. november 2023 21:46

GALERII | Selgus aasta parim noorkokk: vaata, milliseid imelisi võistlusroogi Kultuurikatlas valmistati

Aasta parim noorkokk on Aljona Koch Tallinna teninduskoolist, selgus 18. korda toimunud noorkokkade võistlusel. Teise koha sai Helena Höövelson Tartu rakenduslikust kolledžist ja kolmandaks platseerus Cerle Siim Rakvere ametikoolist.

Võistlus toimus festivalil Maitsev Eesti ja Kultuurikatlas asus omavahel mõõtu võtma kuus noort kokka, kelle vanus jääb alla 23 eluaasta. Nelja tunniga tuli valmistada kolm käiku: tervitussuupiste, mille kohustuslik tooraine oli pärandipeet; pearoog, mille kohustuslikud toorained olid seaabaliha ja juurseller ning magustoit, mille kohustuslikud toorained olid Krameri tuviõun ja rukkilinnasejahu.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99