Foto: Kollaaž (Harry Tiits)
Toiduuudised
18. november 2023 11:58

„MASTERCHEF EESTI“ KOKAD TOIDUTEGEMISEST JA TELEMAAGIAST | Anastasia: emale tundub saadet vaadates kõik nii hirmus. Ivari: esmalt astu lauast samm tagasi ja mõtle (2)

„Üks paremaid Hiina toite, mida ma Eestis söönud olen,“ kiitis kohtunik Mihkel Heinmets eelmisel laupäeval Anastasia valmistatud Hanani-pärast seasisefileed ingveririisiga. Tegu oli üllatuskasti ülesandega, kus võistlejad pidid köögis toimetama täiesti jäägivabalt. Seitsme minutiga tuli sahvrist korvi panna kõik vajalik roa valmistamiseks ja kui kohtunikud tahtsid pärast Anastasia jääke kaaluda, ootas neid kausis samasugune tühjus nagu võistlejaid oli üllatuskastide all oodanud. Selle hooaja kuuendas saates anti esimest korda välja ka pingetesti preemia ja Kaubamaja Toidumaailma 300eurose kinkekaardi pälvis Ivari Vokk. Siit leiad ka Anastasia võiduka Hiina roa ja Ivarile hooaja kolmandas saates üllatuskastide ülesandes võidu toonud kartuli-gnocchi'de retseptid.

Anastasia: ema paneb saadet vaadates vahel isegi käed näo ette.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99