Foto: kollaaž (Jaan Heinmaa, Sten Siniallik)
Toiduuudised
4. november 2023 09:17

KAHEKORDNE KOKKUHOID: kuidas säästa kokates nii raha kui ka aega

Kuidas hoida kokku nii kokkamisele kuluvat aega kui ka ennetada toiduraiskamist, õpetab personaalkokk Moonika Lauba, kelle võlusõna siinkohal on planeerimine. Lisaks leiab siit hinnatud personaalkoka mitu lemmikretsepti ja praktilise perenaise kuus köögikavalust tema uuest kokaraamatust „Südamega tehtud toidud“.

„Olen Mulgi juurtega ja seetõttu on kokkuhoidliku toiduvalmistamise põhimõtted juba veres. Nagu mulkidele kombeks, siis kõik läheb käiku, ka ahjusoe – köetud ahju pannakse toit malmpotiga hauduma,“ naerab Moonika.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99