Hakkliha ostetakse kõige rohkem märtsis, augustis ja septembris
Eestimaalased armastavad hakkliha ja selle populaarsus ei tundu aja jooksul vähenevat. Tarbijate lemmik on kodune hakkliha, kinnitavad nii Maag Food tootearendus- ja turundusdirektor Janne Laik-Lõhmus kui ka Atria Eesti AS müügi- ja turundusdirektor Meelis Laande. „Seda lihtsat igapäevast toodet tarbib regulaarselt 80% leibkondadest,“ ütleb Laande.
„Rakvere kodune hakkliha 400 g pakis on meie jahutatud hakklihade seas olnud vaieldamatu number üks toode juba aastaid ja oma positsioonilt on seda raske nihutada. Hakkliha on selgelt mugavustoode ja niipalju kui võimalik, eelistab tarbija endiselt mugavustooteid. Ühtlasi saab sellest palju erinevaid roogasid välja mõelda,“ ütleb Laik-Lõhmus. Kuna veiseliha on sealihast kallim, siis puhas veisehakkliha (või hakkliha, milles veise osakaal on suurem) tema sõnul nii suuri müüginumbreid paratamatult ei näita.
Kommentaarid (0)