Foto: Merilin Siimpoeg
3. november 2023 08:51
HEAD VÕILEIVAPÄEVA! Valmistage isuäratavat rikota-soolalõhe võileiba
Minu enda lemmikvõileibade põhjaks on tavaliselt Rukkipala või kohev hapusaiaviil. Katte valin vastavalt isule ja tujule. Enamasti püüan jälgida, et mu võileival oleks kõike taldrikureegli järgi ehk toitained oleksid tasakaalus. Minu lemmikud on hummus, päikesekuivatatud ja värsked tomatid, mozzarella ja Maasdami tüüpi juust, kimchi, soolakurk, toorsink ja tuunikala-muna-kapparimääre. Kui soovin eriti toekat elamust, sätin leiva peale praemuna, avokaadoviilud ja suitsulõhe. Alati lisan värskeid ürte või idandeid, millega saan oma võileiva täisväärtuslikuks muuta.
Edasi lugemiseks:
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)