Foto: Ragne Värk
Retseptid
15. september 2023 07:00

1-2-3 JA VALMIS! Laetud praekartulid

Kuldseks praetud pannikartulid, mida on täiendatud juustukastme ja peekoniga, on lihtne snäkk suupistelauale, samas ka toitev amps nälja peletamiseks. Soovi korral lisa roale meelepäraseid lisandeid.

Valmistamise aeg
25 minutit
Kogus
2 portsjonit
  1. 5 kartulit
  2. soola, pipart
  3. 3 peekoniviilu
  4. 2 sl juustukastet (näiteks Merevaigu)
  5. 1 tl röstsibulat
  6. peterselli
  1. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta. Viiluta kartulid ning prae need pannil õlis kuldseks. Tükelda peekon ja prae samal pannil krõbedaks.

  2. Laota kartuliviilud vaheldumisi peekoni ja juustukastmega alusele. Raputa peale röstsibulat, musta pipart ja hakitud peterselli. Servee

  3. Kõige parem äsja valminult!

Edasi lugemiseks:

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • ligipääsu kogu Õhtulehe tasulisele sisule
  • vähem reklaami
  • jagada lugemisõigust nelja sõbraga
Näita vähem
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99