Valmistamise aeg
25 minutit
Kogus
2 portsjonit
- 5 kartulit
- soola, pipart
- 3 peekoniviilu
- 2 sl juustukastet (näiteks Merevaigu)
- 1 tl röstsibulat
- peterselli
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta. Viiluta kartulid ning prae need pannil õlis kuldseks. Tükelda peekon ja prae samal pannil krõbedaks.
Laota kartuliviilud vaheldumisi peekoni ja juustukastmega alusele. Raputa peale röstsibulat, musta pipart ja hakitud peterselli. Servee
Kõige parem äsja valminult!
Edasi lugemiseks:
Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad
Vaata võimalusi
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)