Küpsetised
26. august 2023 11:16

NÄDALA MAIUS | Väikesed pirukad röstitud ploomide ja pistaatsiakreemiga

Hapukad ploomid ja mahe keedukreem, mis saab maitset pistaatsiapastast, maitseb krõbedal lehttainast põhjal oivaliselt. Soovi korral võib pirukaid koos vanillijäätisega pakkuda.

Valmistamise aeg
30 minutit + 15 minutit leos + 39 minutit ahjus
Kogus
10 portsjonit
Koostisosad
  1. 200 g lehttainast
Täidis
  1. 70 g kooritud pistaatsipähkleid ( 140 g koorimata)
  2. 10 keskmist ploomi
  3. 2 sl fariinsuhkrut
  4. 1 dl piima
  5. 1 dl vahukoort
  6. 2 munakollast
  7. 0,5 dl suhkrut
  8. 0,75 sl nisujahu
  9. 0,75 sl maisitärklist

Edasi lugemiseks:

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • ligipääsu kogu Õhtulehe tasulisele sisule
  • vähem reklaami
  • jagada lugemisõigust nelja sõbraga
Näita vähem
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99