26. august 2023 11:16
NÄDALA MAIUS | Väikesed pirukad röstitud ploomide ja pistaatsiakreemiga
Hapukad ploomid ja mahe keedukreem, mis saab maitset pistaatsiapastast, maitseb krõbedal lehttainast põhjal oivaliselt. Soovi korral võib pirukaid koos vanillijäätisega pakkuda.
Valmistamise aeg
30 minutit + 15 minutit leos + 39 minutit ahjus
Kogus
10 portsjonit
Koostisosad
- 200 g lehttainast
Täidis
- 70 g kooritud pistaatsipähkleid ( 140 g koorimata)
- 10 keskmist ploomi
- 2 sl fariinsuhkrut
- 1 dl piima
- 1 dl vahukoort
- 2 munakollast
- 0,5 dl suhkrut
- 0,75 sl nisujahu
- 0,75 sl maisitärklist
Edasi lugemiseks:
Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad
Vaata võimalusi
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)