Foto: Istockphoto
Toiduuudised
3. jaanuar 2023 13:27

VALGE ŠOKOLAADI TEST: otsime siidist ja suus sulavat tekstuuri!

Poeriiulil konkureerivad tumeda šokolaadiga valged tahvlid. Piimakreemisel maiusel tasub lasta ennast aeg-ajalt üllatada!

Valget šokolaadi hakati tootma Šveitsis Nestlé tehases 1936. aastal. Elevandiluu värvi maius on valmistatud kakaovõist, suhkrust, piima kuivainetest ja mõnikord ka vanillist. Teistest šokolaadidest erineb see selle poolest, et ei sisalda kakao kuivainet. 

Edasi lugemiseks:

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • ligipääsu kogu Õhtulehe tasulisele sisule
  • vähem reklaami
  • jagada lugemisõigust nelja sõbraga
Näita vähem
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99