Video: Tatjana Iljina, Brandon Teder
29. aprill 2023 13:36
Artikkel ilmus esmakordselt 20.06.2022
TOIDUTARE GRILLIKOOL | Veidi jahe? Grilli lammast, pane värske gemüsega hauduma ja suvesoe saabub! Peakokk Allar Oeselg jagab kuldaväärt nippe
Toidutare grillikool tegutseb jahedale ajale kohaselt – me paneme grillile lamba! Kodumaisest toorainest ja siis hautame selle mõnusaks kohalikku masti köögiviljaga. Imeline lollikindel suveroog, eriti kui saab kõike seda kraami enda kodukohast!
Lammas grillil võib tegelikult ehmatavalt mõjuda. Et kuda see siis nüüd pehmeks saab. Kõik sõltub sellest, millist lihatükki teil kasutada on!
Edasi lugemiseks:
Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad
Vaata võimalusi
1 € / kuu9.99 € / kuu
-90%
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)