Toiduuudised
19. aprill 2021, 14:08

KEVADISELT KERGE KANA: mida maitsvat lahjast linnust kiiresti teha

„Valgurikas ja väherasvane kanaliha küpseb kiiresti. Pealegi pole vist toitu, mida tervisliku kanalihaga teha ei saaks,“ ütleb kohviku Tänav perenaine ja mitme kokaraamatu autor Andra Kalda. „Kuna kana on mitmel eri moel saada, siis temast ei tüdine ka ära,“ jagub pereema pilgu läbi kanal kõvasti plusse. Ka annab teda lisaks argiroogadele pilkupüüdvalt pakkuda peolaual.  

„Valgurikas ja väherasvane kanaliha küpseb kiiresti. Pealegi pole vist toitu, mida tervisliku kanalihaga teha ei saaks,“ ütleb kohviku Tänav perenaine ja mitme kokaraamatu autor Andra Kalda. „Kuna kana on mitmel eri moel saada, siis temast ei tüdine ka ära,“ jagub pereema pilgu läbi kanal kõvasti plusse. Ta valmistab kodus kanaroogasid kaks korda nädalas kindlasti. Täna jagab ta oma kiirelt valmivaid lemmikretsepte ka Toidutare lugejatega.  

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99