Kersti Eero

Kersti Eero

Kersti Eero on lõpetanud cum laude Tartu ülikoolis ajakirjanduse eriala. Õhtulehes töötab ta 1993. aastast, olles nii reporteri kui ka toimetajana keskendunud valdavalt tarbijateemadele. Teda on tunnustatud Õhtulehe parima toimetaja auhinnaga. 2020. aastal pälvis Kersti ka Silverspooni meediaauhinna.
Kersti Eero on lõpetanud cum laude Tartu ülikoolis ajakirjanduse eriala. Õhtulehes töötab ta 1993. aastast, olles nii reporteri kui ka toimetajana keskendunud valdavalt tarbijateemadele. Teda on tunnustatud Õhtulehe parima toimetaja auhinnaga. 2020. aastal pälvis Kersti ka Silverspooni meediaauhinna.
GALERII | Kambüüsi asemel Kultuurikatlas: selgusid Tallinki parimad kokad
GALERII | Selgus aasta parim noorkokk: vaata, milliseid imelisi võistlusroogi Kultuurikatlas valmistati
„MASTERCHEF EESTI“ KOKAD TOIDUTEGEMISEST JA TELEMAAGIAST | Anastasia: emale tundub saadet vaadates kõik nii hirmus. Ivari: esmalt astu lauast samm tagasi ja mõtle
SÄÄSTUJUHT | pühapäevaks Prantsuse kartuligratään, argipäevaks tomatine kartuli-oasupp
SÄÄSTUJUHT | SENT ON SUUR RAHA: poed, kus kilo kartuleid maksab 39 senti, pakk võid 89 senti ja kilo viinereid 4,36 eurot
PITSA: kas ananass ja hakkliha käivad pitsa peale ning mille  kasutamist pitsal peab itaallane lausa kuriteoks?
SÄÄSTUJUHT | Sügisel soodsalt: kana Margherita ja kreemine lõhe-kartulivorm
SÄÄSTUJUHT | SENT ON SUUR RAHA: poed, kus muna maksab 11 senti, kilo tomateid 99 senti, kilo viinereid 1,35 eurot ja kilo vikerforell 4,99 eurot
KATKEND RAAMATUST | Malaisia: söömine on siin riigis justkui täiskohaga töö – vahele ei tohi jätta ühtegi söögikorda ja alati peab innukalt järgmisi roogi maitsma
GALERII | Silverspoon: vaata restorane, mis pälvisid kohaliku gastronoomiamaailma Oscari