Eesti uudised

Sarihilinejad, värisege! Restoranid saavad internetis külaliste kohta märkmeid teha 

Karin Sõmer, 4. oktoober 2019, 21:35
NAGU BRONEERINGUS KIRJAS: Vältimaks tooraine raiskamist, teeb restoran Noa kokkadearmee ettevalmistusi täpselt broneeringutele vastavalt.Foto: Priit Simson/Ekspress Meedia

Kõik teavad, et restoranikülastajaile meeldib seal kogetu kohta arvustusi kirjutada. Aga mis juhtuks, kui ka restoranitöötajad oma klientidest kirjutaksid? Tegelikult on selline süsteem juba kasutusel.

Populaarsemasse restorani minnes on hea tava laud ette broneerida. Üks võimalus selleks on veebikeskkond DinnerBooking, mis lubab agaramatel restoranidel klientide kohta märkmeid teha.   

Mida külalistest siis kirjutatakse? Ilmselgelt ei meeldi ühelegi kliendile mõte sellest, et keegi tema jaoks erilist ja isiklikku õhtusööki arvustama hakkab. Ent kuigi küsimus kõlab provotseerivalt, on vastus, nagu ikka, eluliselt igav. Restorane Noa, Oko, Paju Villa ning Tuljak omava Siigur Group’i peasommeljee Sander Kink selgitab, et märkmelahtrit kasutatakse selleks, et tähendada üles külaliste allergia- ja muu toitumisinfo. Ja seda sujuvama teeninduse huvides. Ta toob näite restoranist, mille menüüs on toidukirjeldused lakoonilised ja seda, kas roas on spetsiifilisemaid allergeene, polegi võimalik toidukaardist välja lugeda. Siis ongi  suureks abiks, kui klient saab juba lauda broneerides oma terviseinfo kirja panna.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

1. oktoober 2019, 14:11
Tippkokk Hardi Nurmine: jogurtit kamaga pakkudes küsib mõni laps, kes pani liiva mu jogurti sisse
30. september 2019, 15:33
Söö! Tallinn raames saab reedest 10 euroga tipprestodes einestada
26. september 2019, 21:55
Tallinna baarikärbsed pilkavad napsimüügi piiramise plaani: „Siis joome ja lärmame kusagil korteris!“

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee