Toiduuudised

Hoidistamishooaeg: sõstralehtede asemel proovi porgandipealseid ning lisaks kurkidele marineeri rediseid ja ube (5)

LISA KOMMENTAAR

3. august 2019 12:59
ei hakka ma klassikat rikkuma,sööge ise oma porgandipealseid,toimetus.
Mida ei teinud - hapendanud? 3. august 2019 06:45
Ikka tegid, kapsaid näiteks. Redisest ei teadnud nad vist midagi ja kartul kah suht uustulnuk meie maal. Leib oli toit kõik muu leivakõrvane. Kui oli vaesus siis polnud ju ka midagi talletada või mis?
no ma mõtlen neid 3. august 2019 10:57
porgandilehti ja üldse toidu segamist, mis millega sobib mitte ainult maitse poolest vaid ka erinevad happed ja fruktoosid ja glükoosid jms. kokku sobitamised, mille tulemust organismile ei teataagi, aga ju vanasti teati.
huvitav, miks meie 3. august 2019 06:26
esiemad seda ei teinud, isegi suure vaesuse puhul?
3. august 2019 12:38
Nad teadsid et marineeritud ubadest võib mürgituse saada