Sisuturundus

LIHTNE JA MAITSEV | Kikase juustupallidest saab kerge vaevaga suussulava roa 

Kikas, 16. juuli 2019, 13:51
Milline võiks olla üks maitsev snäkk, et kostitada oma külalisi, peret või siis hoopis iseennast? Kikasel on selleks vastus olemas - Juustupallid!

Pallikesed rõõmustavad esteetiliselt kauni välimusega ja maitsevad hästi ning mekivad paremini kui enamikes pubides pakutavad.

Võta juustupallid külmkapist toatemperatuurile vähemalt pool tundi enne söömist, et lõhn ja maitse jõuaksid esile tulla ning pall oleks mõnusalt pehme. Soojenda palle pöördtuulega ahjus 200 kraadi juures umbes viis minutit või mikrolaineahjus üks minut ning suus sulav roog ongi valmis!

Muide, juustupalle võib vabalt süüa ka soojendamata.

Lisandiks kasuta kastmeid, paprikat, toorest lillkapsast, õunu, pirne, viinamarju, värsket ananassi, arbuusi, kirsse, kiivisid, oliive…

Kui ei usu, siis soojenda juustupall ning pista see pehme, täidlane ja rikkaliku maitsega pallike kohe suhu ja sa soovid juurde!

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee