Põnevat ja kasulikku | Sisuturundus

TOP 3 parimat snäkki ja toiduainet suvisele peolauale! 

Sisuturundus, 19. juuni 2019, 09:26
Foto: Envato Elements
Suvi on mõnusate grilliõhtute aeg. Loomulikult on siis toidulaud alati külluslikult kaetud, kuid siiski – mida võtta ja mida jätta? Anname nõu, milliseid snäkke valida!

Just selles õiges suuruses Lemmik majonees sobib ideaalselt šašlõkimarinaadi!

Majonees on see, mis annab toidule viimase särtsu, maheda meki ja suurepärase maitseelamuse. Valmistades suvisteks grilliõhtuteks šašlõkile ise marinaadi, ära unusta Lemmik majoneesi lisamast!

Eestimaalaste üks armastatumaid majoneese on juba aastaid olnud Lemmik Originaal Provansaal. Majoneesi puhul on oluline kvaliteet ja see õige tuttav kodumaine maitse. Just neid väärtusi silmas pidades valmivad Lemmik majoneesid. Hitt-toodeteks on provansi tüüpi majoneesid, mille loomisel tuginetakse selle kastme ajaloolisele koostisele. Erinevate majoneeside rasvasisaldused on 10–67%.

Hea uudis on see, et lõpuks leiab poeriiulilt õiges suuruses topsi, mis ei ole ei suur ega väike. Tegemist on Lemmik Originaal Provansaal majoneesiga 300-grammises topsis! See on täpselt sobiv kogus marineerimiseks või siis mõne toidu kõrvale sättimiseks – ei tule puudu ning liialt üle ka ei jää! 

Et fantaasia hakkaks lendama, lisame ka ühe marinaadiretsepti!

VAJA:

- 300 grammi Lemmik majoneesi (1kg liha või kana kohta)

- 4 suuremat sibulat

- soola, pipart, maitseaineid

Lõika liha või kana 4-5 cm tükkideks ja pane kaussi, kus hakkad marineerima. Puhasta sibul ja lõika rattad. Pane need lihale juurde ja sega läbi. Lisa juurde Lemmik majonees, maitse järgi pipart ja sega uuesti läbi. Pane kauss külmkappi. Tund enne tulele panekut lisa maitse järgi soola ja sega uuesti.

Lemmik majoneesiga saab marineerida ka näiteks šampinjone.

Kikase juustupallid – maitsvad ja ilusa välimusega!

Kikas teab, milline snäkk on parim, et kostitada oma peret ja sõpru – selleks on ülimaitsvad juustupallid! Need on hea maitsega ja kasulikud suupisted, mis rõõmustavad kauni välimusega. Ning mekivad paremini kui enamikes pubides pakutavad.

Võta juustupallid külmkapist toatemperatuurile vähemalt pool tundi (veelgi parem terve tund) enne söömist, et lõhn ja maitse jõuaksid esile tulla ning pall oleks mõnusalt pehme. Soojenda palle pöördtuulega ahjus 200 kraadi juures umbes viis minutit. Lisandiks kasuta erinevaid kastmeid, näkileibu ja küpsiseid, soolapulki, paprikat, toorest lillkapsast, õunu, pirne, viinamarju, värsket ananassi, arbuusi, kirsse, kiivisid, oliive.

Kui ei usu, siis soojenda juustupall ning pista see pehme, täidlane ja rikkaliku maitsega pallike kohe suhu ja sa soovid juurde!

Kikase juustupallid on saadaval enamikes supermarketites! Vaata lisainfot ka kodulehelt SIIT!

Ära unusta peolauale snäkke asetada

Peolaual võiksid lisaks lihale, salatile ja kastmele olla ka snäkid – midagi väikest, mida kiirelt ampsata. Hea valik on Lorenz Naturals preemiumklassi kartulikrõpsud, mis on ideaalsed nõudlikule maitsele.

Koorimata kartuli õhukesed viilud küpsetatakse väärtuslikus päevalilleseemneõlis ning maitsestatakse looduslike vürtsidega, et tagada toote maalähedus ja naturaalsus. Krõpsud on gluteenivabad.

Valikus on:

NATURALS kartulikrõpsud rosmariiniga

NATURALS klassikalised kartulikrõpsud

NATURALS kartulikrõpsud parmesaniga

NATURALS kartulikrõpsud meresoola-pipra

NATURALS kartulikrõpsud Balsamico äädikaga

Kasta dipikastme sisse või naudi paljalt – valik on sinu!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee