Eesti uudised

Kes on keppijad ja toppijad?

FOTOREPORTAAŽ JA VIDEO | Kas keeduvorsti valmistamine on tõesti nii rõlge, kui legendid räägivad?

Viljar Voog | Video: Erki Pärnaku, 29. aprill 2019, 13:15

35 KOMMENTAARI

a
aga/ 30. aprill 2019, 16:13
miks peaks keegi sellist solki nagu vorst üldse sööma?
o
Oswald/ 30. aprill 2019, 07:24
Kõik mida kirjutad kommentaari, läheb modereerimisele. Samas küsimus - meil ei olevat ju tsensuuri? Kuidas sellega tegelikult on?
o
Oswald/ 30. aprill 2019, 07:23
Kui hommikul pandi vorstimasin käima siis jooksid sealt rotid kiiruga välja. Kes ei jõudnud, see tehti vorstiks...
e
ei ole rõlge/ 30. aprill 2019, 01:19
lähed kaubakeskuse kingsepale palun pange paar viilu doktorivorsti talla alla
t
tõesti nii või/ 29. aprill 2019, 22:16
s
Silleke/ 29. aprill 2019, 19:45
Hakka veeganiks, aitab tervisele ja kaalule usu mind ka mees ei lähe mujale enam
m
Mees/ 29. aprill 2019, 20:27
lähen ikka äkki kui 20 kg alla võtab siis ei lähe
t
Tädi/ 29. aprill 2019, 19:39
on ikka korralikult jurde võtnud, edu võta veel
i
ISELOOM/ 29. aprill 2019, 19:40
Kas iseloomast vorsti annab teha
k
kuhu on/ 29. aprill 2019, 19:38
kadunud oddelnaja ja mosovskaya
t
30. aprill 2019, 00:00

d
DeD/ 29. aprill 2019, 19:14
Mulle isiklikult hakkab selle tobeda sõna RÕLGE hype'mine vaikselt närvidele käima. No punnita palju tahad, aga ei hakka külge, vaid jääb ikka: ilge ,rõve ,jäle ,vastik ,jube vms, selle uus-sõna asemel.
m
Mulle isiklikult hakkab selle tobeda sõna RÕLGE hype'mine vaikselt närvidele käima. No punnita palju/ 29. aprill 2019, 19:13
m
29. aprill 2019, 23:58
Mulle igatahes käivad need kommenterijad närvidele, kes ei oska lugeda, millise rea peale kirjutada kommentaar ja millise peale nimi!
k
29. aprill 2019, 17:59
Kuna lihakombinaadid hakkavad ükskord valmistama ka maitsvaid,lõhnavaid vorste,mitte seepe.
l
Lonni/ 29. aprill 2019, 17:15
Toimetajale! "Vorstitšehh"? Ehk siiski " vorstitsehh?
k
Kalju/ 29. aprill 2019, 17:05
Aga koostis: nokad, lotid, sabad, nahad, sõrad, kõhred jms sodi?
k
29. aprill 2019, 20:12
n
nii räige, kui lehed räägivad. On hoopis kordades räigem, mida lehed ei räägi./ 29. aprill 2019, 16:49
e
Ellen/ 29. aprill 2019, 15:15
Hoopis üks teine sõna vajab parandamist - vorsti toodetakse tsehhis, mitte tšehhis, see viimane on riigi nimi
k
kats/ 29. aprill 2019, 15:07
ei puudu igasugu viinereid ja vorste juba aastaid ... ja enesetunne kordades parem , kui kunagi . ebavajalik toit absoluutselt meile .

g
GM/ 29. aprill 2019, 14:45
Rõlge on Õigekeelsus sõnaraamatu järgi perversne, kuidas see vorstiga seotud on, jäägu igaühe fantaasia lahendada
e
Eestlane/ 29. aprill 2019, 14:41
Mis asi on RÕLGE ? Kirjutage eesti keeles poole haridusega lehepoisid.
e
eestlane / 30. aprill 2019, 07:53
Eks uuri järgi või õpi eesti keel ära.
k
Kui ikka kass ka ei söö/ 29. aprill 2019, 14:39
siis on rõlge jah. Kräpp mis kräpp.
m
mäletan/ 29. aprill 2019, 14:36
ostsin mingeid kanaviinereid. Kodus luubiga lugesin, millest tehtud- prügikasti kohe nad lendasid. Koostis oli mälujärgi enamus kananahad, väike kogus kondistatud kanalihamassi, manna ja natuke nipet näpet veel. Minuarust selline kooslus ei kõlvanud süüa. Toiduraiskamine missugune!
p
praegusel ajal/ 29. aprill 2019, 14:33
vbl tõesti on igasugused normid jne aga tartu lihakombinaadis omal ajal.... Kes teab, see teab.Las jääb nii.
e
et siis/ 29. aprill 2019, 14:32
Huvitav pealkiri. Rõlge ehk rõve, keeduvorsti valmistamine on rõve? Lillelastele oleks verivorsti valmistamine veel jubedam kogemus.
l
legend legendiks/ 29. aprill 2019, 14:21
k
keeduvorst:..../ 29. aprill 2019, 13:42
....uha, korla, nos, hui, pista i vhost.

t
Tahaks näha/ 29. aprill 2019, 13:41
kuidas Rakvere Lihakombinaat valmistab kanamassist ja seanahast "Valla" Lastevorsti.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee