ÕL TV | Õhtuleht

ÕL VIDEO | KÕIGE ODAVAM VORST: kuidas maitseb säästutoode, mis koosneb kanalihamassist, E-ainetest ja bambuskiududest

Evelin Kivimaa | Video: Erki Pärnaku, Märt Niidassoo, 2. aprill 2019, 17:09

134 KOMMENTAARI

b
Birgit/ 9. aprill 2019, 13:51
Kes kurat sellise lapsiku ja iniseva inimese sinna pani? Kohutav vaadata kui eba professionaalne käitumine.
v
viisakas/ 4. aprill 2019, 17:19
...võibolla sööb proua kodus ka sama vorsti ja limpsab keelt, aga teiste (kaamera) ees pirtsutab...
a
Arvu/ 4. aprill 2019, 11:17
Huvitav kust metsast see naine on välja toodud. Keegi on kleidi selga ostnud ja isegi juuksed on ära kamminud.
a
Arvu/ 4. aprill 2019, 11:17
Huvitav kust metsast see naine on välja toodud. Keegi on kleidi selga ostnud ja isegi juuksed on ära kamminud.
v
Vorst/ 4. aprill 2019, 07:40
näeb ikkagi parem välja!!!
h
harivam/ 4. aprill 2019, 06:06
oleks olnud siis kui kõrval ka eestis valmistatud samalaadset toodet lahata.Olen kindel,et ekspert oleks vajanud meedikute abi.
m
Monogaam/ 3. aprill 2019, 18:46
Maailma odavaim ja kehvim amatöör s-e-k-s-i video ever!
h
hauakaevajad räägivad,et/ 3. aprill 2019, 17:16
tänapäeval on inimesed nii e-aineid täis,et isegi surnuaias laibad ei kõdune.immutatud puidust kirstud püsivad aasta kümneid mullas nii,et võid välja kaevata pesta ja uuesti matta.

n
Nipitiri/ 3. aprill 2019, 16:15
Aga mõne hooldekodu elanikud peavad seda iga päev sööma - küll leiva peal, supis, kastmes...
h
head isu/ 3. aprill 2019, 12:59
minu koer k us i grossi viineri peale.viskasin üle aia naabri koerale see nuusutas pani veel pirdooni
k
kalbass/ 3. aprill 2019, 13:02
ma koerale "valla" vorsti andsin, jooksis minema, siiamaani pole näole andnud..
K
/täna,09:28-le/ 3. aprill 2019, 11:50
Kui lapsed ema põllesabast lahti lasevad ja iseseisvat elu alustavad,siis Hiiumaa on õige koht jätkata eestluse edasikandmist,traditsioonide jätkamist,laste kasvatamist,maaelu ja kultuuri arendamist jne
k
Kadi/ 3. aprill 2019, 11:27
Vorst nägi igal juhul parem välja, kui see jubedalt käituv naisterahvas. Midagi nii ebameeldivat pole ammu vaadanud.
k
Kiljub/ 3. aprill 2019, 10:42
nagu lõikaks hiirt. Lapsik ja ebaviisakas.
k
Kiljub/ 3. aprill 2019, 10:41
nagu lõikaks rotti. Inetu ja lapsik käitumine!
c
cxh/ 3. aprill 2019, 15:43
tegid sprotipasteedi lahti?
t
Toidu naeruvääristamine/ 3. aprill 2019, 10:39
Labane käitumine täiskasvanud inimese poolt.
a
Arusaamatu/ 3. aprill 2019, 10:39
Miks mu kommentaarid pidevalt modereerimisele suunatakse?

p
probleem on selles/ 3. aprill 2019, 10:16
et kallim vorst ei kõlba enam, bambuse kiust tehakse ju sokke ühesõnaga pannakse tselluloosi latexit kaseiini kaoliini guaraanat, soja ja tärklis olid veel toiduained ja se lahus mida sinkidesse pumbatakse on sama ja teeb ühesuguse maitse suitsukana on ka rikutud mingi ligase veega
e
ehh/ 3. aprill 2019, 10:15
vaatasin esimeste kiljatuste ja karjumiseni, rohkem ei suutnud. hullem kui telepood.
i
imelik/ 3. aprill 2019, 10:08
kelle tervise huvides sellist vorsti toodetakse?
s
se on/ 3. aprill 2019, 10:18
green stuff oli selline film
e
Eeesti mees/ 3. aprill 2019, 10:01
Kinlasti on see vorst vasakliberaalide tehtud
t
tiit/ 3. aprill 2019, 09:37
See video on veel hullem kui vorst. Issand jumal kui sidesõna. Jõle käkerdis, Evellin.
j
Jane/ 3. aprill 2019, 09:27
Minu koerake on nagu lakmuspaber. Ei tea, mille järgi ta otsustab, kas vorst/viiner on söödav või ei, vaevalt ta lihasisalduse ära tajub. Lihakaid sardelle ei söö. Aga Rakvere lastevorsti sööb. Ajuti tuleb mulle noetalga peale, etsööks õige sardelli hapukapsa ja sinepiga. Aga maiste pole enam see. Regulaarselt neid pakendatud jupse ei osta küll
l
lastevorst/ 3. aprill 2019, 10:24
oli ka nagu kumm ja saarema oma ka isegi viskasin ära lihtsalt nüüd on nii et ei julge võtta midagi nagu ameerikas onu rääkis letid on täis aga miski ei kõlba kui naaber ütleb et miski kõlbab ainult siis
9
9mm/ 3. aprill 2019, 10:31
Koerad armastavad oma o k s e t ka süüa. Soovitan janel oma loogikat järgida ja sama teha.
n
naeratus/ 3. aprill 2019, 09:20
See on nüüd siis "uuriva ajakirjaniku" Kivimaa tase
m
3. aprill 2019, 10:27
Milleks sellised röökiv grimassitav tegelane ennast eksponeerib.Sellise video vaatamine võttis igasuguse vorsti isu.Olgu see vorst milline tahes,aga sellise sõnavara ja halvustava olekuga toidusse ei suhtuta. See näitab ajakirjaniku tõelist taset.
n
naanu/ 3. aprill 2019, 12:00
tädi ajakirjanik on juba sellises eas, et ümberõppeks koristajaks nagu hiljavõitu...
k
3. aprill 2019, 09:03
Köik toidupoed on täis igasugu vorste ja viinereid,milleks toota nii palju ?Kuhu see ulejääk pannakse ,raske uskuda ,et köik see toodang tarbitakse.Olen lugenud millst need vorstilaadsed tooted koosnevad ja utlen ausalt ,pole juba aastaid ostnud vorsti,no ei kutsu sööma.Saab läbi ka ilma vorstita.Vöiks toota vähem .Kvaliteet vöiks olla parem.Eestimaa loomaksvatus peaks vöimaldama oma rahva toita ja teha toodangut mis pole tehtud mingitest jääkidest.
i
Irw/ 3. aprill 2019, 09:20
Paremat vorsti ei jaksa enamus osta

m
Mees/ 3. aprill 2019, 08:36
Las veganid söövad seda ja ärge sundige normaalsetele inimestele rupskitest tehtud vorsti. Normaalsele mehele on ikka päris liha valge viin ja naised.
n
naine to Mees/ 3. aprill 2019, 10:18
naised tahavad ka liha. ja viina. ja mehi. mis sa siin meestest ainult räägid?
b
Brunn/eile,21:55/ 3. aprill 2019, 08:00
See imemaa on Hiiumaa,kus metsas kasvavad seened ja mustikad,kalasadamast kaluritelt võib osta kala,kaevus on puhas vesi ja loodus ei ole saastatud ja aias kasvavad imehead viinamarjad,kasvuhoones tomatid ja peenral kurgid jne 27.aprill on avatud kalasadamate päev: Harjumaal,Hiiumaal,Läänemaal,Pärnumaal,Saaremaal,Virumaal,Võrtsjärve:Jõesuu ja Valma ja Peipsi:Kolkja,Räpina,Varnja. Suvel on võimalus külastada talusid(avatud talude päev) ja vaadata mida keegi kasvatab ja müüb. Ärge ostke poest seda saa sta.Tervis on kalleim vara.
t
tartlane/ 3. aprill 2019, 09:24
Tartu on vale koha peale ehitatud:) Värskest kalast on eriti suur puudus, ag turul on see röögatult kallis (peale räime). Ise Emajõest püüdma minna? Jah, alati leiab lahenduse. eheee
ä
ärge sööge s........./ 3. aprill 2019, 07:47
ostke lihatükk, pange ahju. Parem kui vorst ja ega kallim ka ei tule. Oleneb muidugi millisest poest liha osta.
j
3. aprill 2019, 07:36
k
3. aprill 2019, 07:35
Kassid igatahes sõid seda vorsti, pärast jõid vett peale, ilmselt on soolane. Ise küll maitsma ei tõtta, pole rohkem, kui paarkümmend aastat keeduvorsti oma söögilauale ostnud. Kunagi ostsin kassidele mingeid Eesti viinereid, mille peale kassid mulle arusaamatuses otsa vaatasid: need küll süüa ei kõlba!
o
Olen/ 3. aprill 2019, 07:11
ostnud ka odavaid vorste, kuid need tuleb läbi praadida, muidu kleepub suu kinni. Praadimine sulatab solgi välja ja alles jääb päris söödav osa.
r
Ruuduline päike./ 3. aprill 2019, 08:15
Kas Toiduliit, Tervisekaitse, Tarbijaamet, vastavad laboratooriumid ülde tööd teevad?Kaua veel seda solki toodetakse inimestele, lastele?Kaua veel sgasugust sodi toidu sisse pannakse?Kas nad ise söövad , kontrollijad ja tootjad?Kes need retseptid kinnitab, kas tootja ise, teen nagu tahan?Enam ei tea, mida poest osta?Miks oleme nii haiged, arstid ei ravi isegi kopsupöletikku, just lugesin , 70.a. mees suri, unustati rohud anda. SEE ON MÕISTUSE VASTANE. KkUIDASES AMETI MAHA PANEB SELLE EEST?KUIDAS ME NII ÜLDSE EDASI ELAME?SEE ELU AJAB JU KARJUMA.Aga keegi ei vastuta, mitte keegi.Kaua veel???
p
3. aprill 2019, 06:45
Pea vana sõna meeles,Eestlane eestlasele.
j
jaa/ 3. aprill 2019, 06:31
Ise pole proovind, aga kassidele maitseb.

l
Lätlane/ 3. aprill 2019, 05:38
Algul proovime kassi peal. Kui kass sööb ja ära ei sure siis müüme eestlastele.
h
H/ 3. aprill 2019, 05:35
Noo see ju puha rahva toit muudkui sokkutatakse igasugu asju vorsti sisse nüüd pandi bambust homme pannakse põhku sisse varsti ühest seast saab terve riik kõhu täis
m
Mari/ 3. aprill 2019, 05:15
Kiljumine on jah, väga tobe.
m
Mis / 3. aprill 2019, 03:59
See kõlab nagu meie riigi koosseis
h
Hm/ 3. aprill 2019, 01:25
r
3. aprill 2019, 01:12
reklaam läks asja ette,tekkis kohe kiusatus järele proovida
t
Texi/ 3. aprill 2019, 08:40
Muidugi proovi. Maitsel pole viga midagi.Julgen tunnistada et ainus normaalse maitsega keeduvorst Maxima poes 😁
a
Aus värk./ 3. aprill 2019, 00:14
Vähemalt Poolas on solk odav.
l
Lugeja/ 2. aprill 2019, 23:39
Paistab et vorstil oli juures liiga vähese raha maitse, mis muidugi meeldiv ei ole. Toidu enda maitse poolest on aga palju hullemaid delikatesse, mida nauditakse ülimeeldiva suure raha maitse pärast.

k
./ 2. aprill 2019, 22:55
kunagi oli rakvere vms viiner hea, hiljem oli selline kanaviiner vms, paistes välimusega vastiku maitsenüansiga jms. kunagi oli neljane makrapakk megahea, enam peale lumekrabi midagi söödavat pole. vorstidest ei tasu rääkida, ega pihvidest jms. v.a mõni uudistoode mingi täidisega on päris hea. lisaks lastevorst kõlbab salati sisse. a niisama vabatahtlikult ei söö, on ju teisi lihatooteid. lisaks selline halvustav pirtsutav maha tegev video on päris nõme. pool rahvast on vaesed ja söövad mida saavad. nii et las see olla.
k
kummijukud/ 2. aprill 2019, 22:42
s
2. aprill 2019, 22:37
See naine küll vist süüa teha ei oska,isegi vorsti lõikamisel võhik, karjub,ma ei saa aru miks ta ennast üldse telekasse näitama läks,igatahes head muljet ei jätnud.
j
3. aprill 2019, 09:25
Jube eputis, tõesti! Vorst lõigatakse alustuseks lahti koos kilega, mitte ei torgita otsapunni.
m
2. aprill 2019, 22:21
Mina praeguse aja maitsetuid,lõhnatuid, säilitusaineid täis seepvorste ei taha,isegi vene ajal oli odav vorst maitsvam, eriti praetult, maksis veel 1.60 rubla kilo
m
Margus/ 3. aprill 2019, 00:00
1.60 maksis kilo? Aga minu ema oli medõde ja ta palk oli 120 rubla. Päris kallis ju 1,60 vorstikilo sellise palgaga,mhh? Medõe palga eest sai u.80 kilo vorsti.Praegult saab medõde nettos 1200€ kuus.Vorstid,kus lihasisaldus on 90% maksavad max.4€ kilo.Seega-medõe palga eest saab 300 kilo HEAD vorsti. Kehvemat saab 500 kilo.
p
pealekirjutatud/ 3. aprill 2019, 01:08
liha sisaldus ei kajastu maitses miskipärast
j
juga/ 3. aprill 2019, 01:10
Ei maksnud. Lastevorst oli 2.20. Doktorivorst 2.40. Pekiga Teevorst oli 1.80. Kusjuures Laste- ja Doktorivorsti oli avalikult harva. Teevorsti ikka tavaliselt oli.
t
to Margus/ 3. aprill 2019, 12:41
see-eest läks tal kommunaalkuludeks 20ndik palgast, mitte nagu nüüd- üle poole...japnagalaenu ka ei olnud vaja tagasi maksta, elamispind oli riigi poolt olemas...
m
mõnikord/ 2. aprill 2019, 22:05
kui kõigis neid hiigelpoodides kümnete meetrite kaupa laiutavaid vorsti- sardelli-, grillvorstide, kanalihapallide, pihvide, igasugu muude "lihalaadsete toodete" virnu näen, imestan, et keegi neid ju ära ostab ja sööb. Või läheb kõik mahakandmisele?
m
Madis/ 2. aprill 2019, 22:03
Ma ei saa aru miks meil seda si tt a toodetakse? Tehke puhtast lihast ja tervis on korras.
l
3. aprill 2019, 01:08
j
junnjüri/ 3. aprill 2019, 12:07
jätsid alguse vaatamatta, seda vorsti tehakse POOLAS...
e
Ei osta. Liiga palju E-sid ja tundmatu eluka 'psülliumi' kiud/ 2. aprill 2019, 21:59
... kalkunisink Koostisosad kalkuniliha (59%), vesi, dekstroos, vadakupulber (sh piim), sool, psülliumi kiud, lõhna- ja maitseained, sojavalk, stabilisaatorid: E1422, E407, E425, E450, happesuse regulaator: E451, antioksüdant: askorbiinhape, säilitusaine: E250. Võib sisaldada vähesel määral sellerit ja sinepit.
p
Pereviinerit ei söö. Liiga palju E-sid, vähe liha. Ka hind ei ole liha kogusega kooskõlas./ 2. aprill 2019, 21:53
kanalihamass (28%), sealiha (22%), vesi, seakamar, tärklis, seapekk, vadakupulber (sh laktoos), sool, stabilisaatorid: E450 ja karrageen, happesuse regulaatorid: E262, E326, E451, lõhna- ja maitseained (sh suitsutuspreparaat), antioksüdant: isoaskorbiinhape, värvaine: E120, säilitusaine: E250.

s
Setu/ 2. aprill 2019, 21:33
Salatisse hakid väga hea, sugulased, sõbrad,tuttavad panid nii, et kõrvad rappusid. Paned korraga kangi kinni kui välja ei oksenda siis kõlbab.
t
tervis/ 2. aprill 2019, 21:24
Ei mäleta mis vorst see oli,mida kunagi ostsin.Lugu järgmine.Maitsel nagu ei olnud viga,sõin teist omajagu ära ja siis pakkusin ka varesele.Vares ei söönud.Peale seda ma enam vorste eriti ei söö.Järeldus selline.Inimene,siga ja kodu kana sööb kõik mis ei siple ja ei karju aga loodusfauna elanikud teavad mida süüa ja tervist kahjustavat toitu ei söö.Meil ju kasvatatakse mürgitatud põllu ja aiasaadusi ja omalt poolt lisavad toidu valmistajad veel juurde.
m
mul on 2 suurt koera/ 2. aprill 2019, 21:10
kes nn mida nimetatakse nüüd vorstiks ei nuusuta ka neid sest naad teavad millest see on tehtud
ä
3. aprill 2019, 01:10
ära anna kolm päeva süüa,siis läheb kõik neil sisse
g
g/ 2. aprill 2019, 20:46
Niimoodi toite ei maitsta. Usaldusväärne oleks olnud võtta viil vorsti, see läbi mäluda ja alla neelata. Milleks see totakas pirtsutamine. Teema iseenesest on asjalik. Ei soovi meie turule selliseid tooteid, sest keegi ikkagi ostab ja pärast tekivad meilgi ülekaalu ja haigustega kimpus inimesed. Viletsatest toodetest tekib pigem ülekaal nimelt.
n
3. aprill 2019, 09:30
Nüsitud viiludele veel TERVE konservkurk! Mida mekki!
v
Väga suure lihamassi sisaldusega. Eile õhtu ostsin. 800 grammine latt maksis 0,99 €./ 2. aprill 2019, 20:20
Koostisosade loetelu: mehaaniliselt kondistatud kanalihamass 59% vesi kartulitärklis 2,4% sool sojavalk 1,1% maisitärklis 0,9% bambuskiud 0,7% lõhna- ja maitseained, glükoosisiirup, pärmiekstrakt, seller, suhkur, lõhna- ja maitsetugevdaja E621, stabilisaator E451,säilitusaine E250.
j
JJ/ 2. aprill 2019, 22:05
Noh, Rakvere lasteviinerite koostis: sealiha (37%), veiseliha (18%), vesi, seakamar, seapekk, vadakupulber (piimast), sojavalk, kanamuna, sool, tärklis, lihavalk, stabilisaatorid: E450, E1422, lõhna- ja maitseained (sh suitsutuspreparaat), suhkur, dekstroos, hüdrolüüsitud taimne valk, antioksüdant: askorbiinhape, happesuse regulaator: E451, säilitusaine: E250 Kilohinnaga 5,95 (e-selver), Viljandis 200g pakk 1,60 (eelmise kuu alguses) kilo hind siis 8€, teise Eesti "privileeg"- väiksema sissetuleku juures maksta rohkem.
j
juga/ 3. aprill 2019, 01:17
Mehaanilist kanaliha massi keegi näinud on`? Mina olen. Külmutatud , umbes nagu soojustuspenoplasti plaat. Ainult roosa. Seestpüsti suletüükad, nokad, ka mõni silm . Isegi kui oleks tasuta, ei söö.
m
2. aprill 2019, 20:15
Mälu mäletab valikuliselt. Nõukaajal oli katoidu defitsiit ja n. Võhma lihatoodang viidi sunduslikult Moskvasse, nihverdati toodangut igal imeviisil välja, olid letialune kaup. Lihtinimesele jäid rupskid. Mäletan, kuidas Pihkvast tuli Tartusse laevatäis pioneere, ostsid Poe tn gastronoomi Stepi vorstist tühjaks, pärast jooksid laevale, vorstidega nagu sõjasaagiga vehkides. Nõukaaega, eriti selle helgemat poolt (enne defit. aega) nagunii enam tagasi ei saa, seda pole Venemaalgi enam. Küll leiab söödavat raami ka tänastes poodides. Ja vaesele kõlbab kõik, mis hamba all ei karju.
v
Veneaegset / 2. aprill 2019, 22:10
sardelli ja viineri kvaliteeti veel saavutatud ei ole , keeduvorstidest Saaremaa Lemmik peaaegu on nõukaaegne tase ,teised Lemmikud on saast !
m
mati/ 2. aprill 2019, 19:41
Minule jäi arusaamatuks miks seda vorstilatti hoiti pihus nagu dildot ja tehti selliseid imelikke kiljuvaid häälitsusi?
k
2. aprill 2019, 19:54
Kui mehe riista kätega soojendada ja mudida, siis pritsib ka see
k
Kingamääre/ 2. aprill 2019, 19:33
Nüüd siis lakkame olemast inimesed ja hakkame banda inimeseks. Areng, kohe silmnähtav. Palju õnne solkimisele.

j
Juss/ 2. aprill 2019, 19:28
Lugesin teadusajakirjast et hamburgeri kotlettide valgusisalduse suurendamiseks lisatakse neisse kuivatatud sõnnikuussidest valmistatud jahu
o
o,0/ 2. aprill 2019, 19:54
MmM sellepärast mulle burksid maitsevadki.
k
Kaastunne/ 2. aprill 2019, 19:25
Kanalihamassi pannakse ka veidi kallimatele toodetele lisaks. Kui ma oleksin kaupluse juhataja, siis sellise sisaldusega tooted puuduksid sortimendist. Õõvastav lihtsalt õõvastav....
k
2. aprill 2019, 19:19
Kust sellist prügi rahvas sööbki täna. Mõni ime, et haigused kallal. 30 aastat tagasi oli pugas söök. Limonaad kestis 26 päeva. Nüüd kestab 3 aastat. Vorst oli lihast mitte sojast ja bambusest.
n
Nähvits/ 2. aprill 2019, 19:18
See mis tellitud seda saab Poolast. Enamus kaupa mida seal süüakse on palju kvaliteetsem kui meil siin. Enamus viinerites on lihasisaldus 90 ja plussiga protsenti. Alati võtan Poolast vorsti ja konserve kaasa, sest nad on nii maitselt kui välimuselt kõvasti üle meie kohalikust toodangust. Meie valla vorstid samasugused ainult hind on kõrgem. Liha pole sees ollagi. Aga jah toitu ei mõnitata, lootku, et ükspäev ei unista sellest eurosest vorstist. Kui ei taha ei pea sööma. Mõni võibolla on õnnelik, et sellistki vorsti saab ja toidab ka peret.
s
2. aprill 2019, 19:11
See on mõeldudki II eesti jaoks.Kallimat toitu nad ju osta ei jõua.
j
Jajah/ 2. aprill 2019, 19:38
Jõuavd küll , kui viina sinna kõrvale ostmata jätavad.
j
Juku/ 2. aprill 2019, 19:08
Valla keeduvorst Lastevorst: Kanalihamass (49%),vesi, tärklis,seakamar, sool, lõhna- ja maitseained,vürtsid Maksab Coop kauplustes 1,89 eurot kilo Tootja: HKScan Estonia AS
õ
ÕUDNE/ 2. aprill 2019, 19:51
jälkus mileks sellist kyll toodetakse
p
pragma/ 2. aprill 2019, 19:05
kuna olen mees, siis ei võta suu sisse ühtegi toitu, mis sisaldab fermenteerimata sojat.. ei ole tarvis mulle üles-alla karglevat östrogeenitaset.. naistele ka ei soovita..
s
seksi/ 3. aprill 2019, 12:36
nii palju võõrsõnu....sa oled kindlasti väga tark...mmmm....
p
pragma/ 10. aprill 2019, 23:18
kui 2 sinu jaoks juba üleliia suur number on, siis.. nojah..
e
Eputis sööb./ 2. aprill 2019, 19:04
Vorsti lõigatakse lõikelaual ja õhukesed viilud, see daame ei osanud isegi nuga hoida, vorst õõtsus pihus. Vastik vaadata oli.
t
Tölpa/ 3. aprill 2019, 03:41
Minetitaridel õõtsubki vorst pihus!

e
2. aprill 2019, 18:57
Eesti töörahvas ei saagi oma väikese palga eest kallimat vorsti lubadagi.
e
eriti ei/ 2. aprill 2019, 18:52
Kui inimesel rahakott pole just kõige priskem siis lihtsalt vaatabki odavamat kaupa ja peab hakkama saama.Kanaliha mass ,no pole just kõigeparem toode,kuid pole ka kõige halvem.Kannatab süüa küll.
t
täpsustaks/ 2. aprill 2019, 19:46
e
ei / 2. aprill 2019, 19:52
v
vaba mees/ 3. aprill 2019, 09:28
loll jutt suhu tagasi, tagasihoidliku eelarvega peab ostma ainult kindla peale söödavat kaupa ja eksperimendid eurodelikadessidega jätta peenemale seltskonnale
v
viisakas/ 2. aprill 2019, 18:26
...väga inetu toidu halvustamine. Mõned inimesed ainult seda vorsti jaksavadki osta, kas nemad peavad siis oma sööki häbenema?
s
Suss/ 2. aprill 2019, 18:30
p
pragma/ 2. aprill 2019, 19:06
....kas nemad peavad siis oma sööki häbenema?.... jah!
s
see pole söök / 2. aprill 2019, 19:53
s
Sussile/ 3. aprill 2019, 09:36
Lumehelbeke on see "degusteerija".
p
pühavaim/ 2. aprill 2019, 18:13
m
maakas/ 2. aprill 2019, 18:08
see ju Brüsseli retsept. Äuruliidu värk! Nautige!
h
hm/ 2. aprill 2019, 18:05
bambust ei tohiks panna - mida siis pandad peavad sööma hakkama? Kanaluumassi ka ei tohiks, sest linnud saavad hukka. Üle jäävad ainult E-ained.
t
tundmatu naiskodanik/ 2. aprill 2019, 17:54
Ma pole moraalilugeja ega toiduga pirtsutaja. Kadunud ema rääkis, kuidas ta sõja ajal nälgis, kuidas teda imikuna viljakohviga toideti, kuidas unistuseks oli saada kaks taldrikutäit piimaklimbisuppi ühe asemel... Sestap, kuigi ma ise vist seda vorsti ei ostaks, iial ei tea, millal nälg näkku irvitab. Ei pea õigeks toidu nimme halvustamist ja mõnitamist. Kas see vorsitoode on ikka parem kui paljas leivatükk. Ärge olge kõrgid, ka meie edukas riigis on vaeseid inimesi (ja mitte omal tahtel, mina näit haiguse tõttu töövõimetu)
t
to tundmatu naiskodanik/ 2. aprill 2019, 18:10
see on küll asjalik nõuanne
h
hmm/ 2. aprill 2019, 22:43
kindlasti on mõistlikum ning tervislikum lihtsalt leiba süüa kui sellist jama suust sisse ajada.
n
No nii/ 2. aprill 2019, 17:47
Vabandan vea pärast--peab olema värvi.

n
No nii/ 2. aprill 2019, 17:45
E-ained tuleb üldse ära keelata. Toon näite maasikakreemil on maitsetugevdaja ja värvaine. Kas tõesti maasikas ei anna maitset ega võrvi. Inimeste tervise huvides peab olema lühike realiseerimisaeg.
t
to No nii/ 2. aprill 2019, 18:12
aga kui säilib üks päev, kas oleks mõtet toodet teha. lisaks seda, et kui maitsetugevdajaid ja värvaineid ei oleks, siis oleksid kõik tooted halli löga värvi ja maitseksid samamoodi
t
To 18.12/ 2. aprill 2019, 21:01
Minu lapsepõlves 50-60 aastatel maitses maasikajäätis maasika ja šokolaadijäätis šokolaadi järgi ning vorstidel oli vorsti maitse.
e
endal ka naljakas on?/ 2. aprill 2019, 17:32

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee