Elu

KAERAST SAAB KOTLETTI! Eestlased said lisatõuke, et luua taimset liha (2)

Toidutare, 11. veebruar 2019, 13:06
Taimne liha. Irina Stulova
Rahvusvaheline jätkusuutliku toidu arendamise organisatsioon Good Food Institute tunnustas Eesti Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskust stipendiumiga, mis aitab TFTAKil arendada kaerast põnevaid taimseid liha alternatiive. Tegu on esimese korraga, kui Eesti ettevõte pälvib sellise tunnustuse Good Food Institute’ilt.  Edasi loe SIIT!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee