Elu

KAERAST SAAB KOTLETTI! Eestlased said lisatõuke, et luua taimset liha (2)

Toidutare, 11. veebruar 2019, 13:06
Taimne liha. Irina Stulova
Rahvusvaheline jätkusuutliku toidu arendamise organisatsioon Good Food Institute tunnustas Eesti Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskust stipendiumiga, mis aitab TFTAKil arendada kaerast põnevaid taimseid liha alternatiive. Tegu on esimese korraga, kui Eesti ettevõte pälvib sellise tunnustuse Good Food Institute’ilt.  Edasi loe SIIT!

Samal teemal

6. oktoober 2018, 16:36
Tulevikus pruulitakse liha nagu õlut
24. oktoober 2015, 07:00
Viie aasta pärast võib turule jõuda katseklaasis kasvanud liha

2 KOMMENTAARI

t
Tiit 12. veebruar 2019, 07:39
Miks veganid tahavad, et toit ikka liha moodi oleks?
o
omnivoor 12. veebruar 2019, 00:49
Järage ise oma lihaimitatsiooni! Head isu, veganid!

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee