Elu

PÜHAPÄEVANE AHJUPRAAD: Kreemine sealiha-kartulivorm (2)

Pille Enden, 10. veebruar 2019, 11:10
 Jaan Heinmaa/Toidutare
Liha ja kartul koos pikaks ajaks ahju küpsema- see on üks mugav viis prae valmistamiseks. Nii jääb liha pehme ja mahlane ning kartul ja kaste on samas võtta. Puljongi kastme tarvis võib valmistada pulbrist või pastast. Retsepti vaata SIIT!

2 KOMMENTAARI

e
Ennäe "uudist"! 11. veebruar 2019, 11:45
Eimidagi uut, vähemalt maarahvas on seda ammustest aegadest teinud. Võib lisaks panna porgandid, sibulat, kaalikalõike, ka kapsast. Kastet pole vaja eraldi valmistada - kui, siis koort lisades. Vahel lisatakse seda ahjupotti hautamise lõpus, kuidas keegi.
m
Mis kondentspiima asemele sobib? 10. veebruar 2019, 12:50
Ja mis on see PASTA, millest puljongut saab ("Puljongi kastme tarvis võib valmistada pulbrist või pastast.)?

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee