Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Kanakormaa 

Õhtuleht, 10. jaanuar 2019, 10:00
 Selver
Koostisosad
  • 2 sl õli
  • 1 punane tšillipipar
  • 2 tl riivitud ingverit
  • 1 tl soola
  • 2tl suhkrut
  • 2dl tomatipüreed
  • 2dl kookoskoort
  • 2 suurt küüslauguküünt
  • 1 sibul
  • 2 broileri rinnafileed

Maitsesegu

  • 0, 5 tl kardemoni
  • 0,5 tl kaneeli
  • 1 tl koriandri seemneid
  • 1 tl vürtsköömenit
  • 2 tl kurkumit
  • 0,5 tl jahvatatud nelki

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Valmista kõigepealt maitsesegu, segades kõik konponendid omavahel. Koori ja tükelda küüslauk ning sibul. Poolita tsilli, eemalda seemned, haki peeneks. Lõika broiler kuubikuteks. Kuumuta õli pannil, lisa maitsesegu ja kuumuta madalal kuumusel 3-4 minutit- segu ei tohi pruunistuda. Lisa hakitud küüslauk, tsilli ja sibul, jätka kuumutamist mõni minut. Lisa ka broileritükid, sega kuumutades läbi. Lisa tomatipüree ja kookoskoor. Maitsesta riivitud ingveri, soola ja suhkruga. Hauta madalal kuumusel kaane all 12- 15 minutit, kuni kanatükid on küpsed. Serveeri kuuma keedetud basmati riisiga. 

Valmistusaeg ~35 minutit

Kalorsus 285 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee