Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Hispaania munaroog ehk tortilja peekoniga 

Ohtuleht, 3. jaanuar 2019, 10:00
 Selver
Koostisosad
  • 500 g kartuleid
  • 1 pakk toorsuitsupeekonit
  • 1 punane paprika
  • 3 muna
  • 3 sl piima
  • 1 dl riivjuustu
  • 1 pott basiilikut
  • oliiviõli
  • 1 tl soola
  • värskelt jahvatatud musta pipart

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Pese kartulid, koori ja lõika hästi õhukesteks viiludeks. Pese, poolita ja puhasta paprika seemnetest ning lõika ribadeks. Kuumuta kartuleid 7 minutit pannil oliiviõlis ja tõsta siis kõrvale. Kartulid peaksid olema enam-vähem pehmed, aga veel mõnusalt krõmpsud. Nüüd kuumuta paprikat 4 minutit. Pruunista ka peekoniviilud ja nõruta köögipaberil.  Klopi munad piimaga lahti ning maitsesta soola ja pipraga. Lao küpsetuspaberiga vooderdatud malmpannile kihiti kartulid, peekoniribad, paprika ja juust ning nirista peale muna-piimasegu. Küpseta 225-kraadises ahjus 20 minutit, kuni tortilja on läbi küpsenud ja saanud kauni värvi. Kaunista basiilikulehtedega. 

Valmistusaeg ~40 minutit

Kalorsus 315 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee