Jõulud

Mida sa verivorsti kohta tead?! 

Ragne Värk, 21. detsember 2018, 11:02
Foto: Ragne Värk
Kas teadsid, et …

verivorst jõudis Eestisse rootslaste ja lätlaste vahendusel 19. sajandi algul;

verivorstid on toitaine- ja energiarikkad;

verivorstid saavad süsimusta värvuse kuumutatud ja hüübinud verest;

tootjate sõnul tekitavad eestlaste seas huvi igasugu lisanditega verivorstid, kuid kõige populaarsemad on siiski klassikalised maitsed;

verivorsti asendamatu komponent on maitseandjana vorstirohi;

juba kolmandat aastat järjest korraldatakse üritust "Eesti verivorsti pidu", mille üks eesmärk on tutvustada müügil olevaid tooteid;

verivorstid sobivad imehästi küpsetamiseks nii söe- kui ka gaasigrillil.

Foto: Ragne Värk

Samal teemal

20. detsember 2018, 16:07
NAISTELEHE TEST: verivorstide paraad - vaata, mida jõululauale valida!

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee