Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Lihapallid aurutatud köögiviljapadjal 

Õhtuleht, 27. detsember 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad
  • 600 g segahakkliha
  • 1 sibul
  • 0,5 dl riivsaia
  • 1 dl piima või vett
  • 1 muna
  • 0,5 tl tüümiani
  • 1,5 tl soola
  • 1 tl musta pipart
  • 2-3 sl võid praadimiseks
  • Serveerimiseks: 1 pakk meelepärast külmutatud köögiviljasegu

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Hakklihapallide valmistamiseks koori ja riivi sibul. Lase riivsaial vees või piimas 5 minutit paisuda. Sega hulka muna, hakkliha, sibul, tüümian, sool ja pipar ning sega ühtlaseks tainaks. Vormi sellest külma vette kastetud näppude vahel väiksed pallid ja pruunista pannil võis. Vähenda kuumust ja järelküpseta kaane all 10 minutit. Samal ajal auruta pliidil köögiviljad ja naudi koos lihapallidega.

Valmistusaeg ~25 minutit

Kalorsus 245 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee