Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Kohupiimavorm õuntega 

Õhtuleht, 20. detsember 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad (6-8 sööjale)
  • 3 dl piima
  • 2-3 sl mannat
  • 0, 5 tl soola
  • 1 kg rasvast kohupiima
  • 4-5 sl suhkrut
  • 3 muna
  • 400 g tükeldatud õunu
  • 100 g rosinaid
  • 2 tl kartulijahu
  • Soovi korral kaneeli

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Keeda piimast ja mannast paks mannapuder, lisa soola ja suhkurt. Lase sellel 5 minutit jahtuda, siis lisa pudrule külm kohupiim. Sega ühtlaseks massiks. Lisa suhkur, kartulijahu ja munad, klopi ühtlaseks. Lisa juurde rosinad ja õunatükid ja soovi korral ka kaneel. Sega läbi ja vala võitatud ahjuvormi. Küpseta ahjus 180 kraadi juures ( või gaasiahjus 3 ja 4 jaotise vahel) ligikaudu 1 tund või kuni vorm on helepruun, keskelt veel veidi võdisev ja sissetorgatud tikk jääb puhtaks. Lase jahtuda ja serveeri külma kisselliga.  

Autor: Annemari Linno

Valmistusaeg ~90 minutit

Kalorsus 230 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee