Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Šokolaadi – plaadikook peedi ja glasuuriga 

Õhtuleht, 13. detsember 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad (16 tk)
  • 200 g tumedat šokolaadi, 70%
  • 3 muna
  • 2, 5 dl suhkrut
  • 1 dl fariinsuhkrut
  • 1, 5 dl nisujahu
  • 1 dl purustatud mandleid
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 dl sulatatud võid
  • 3 dl riivitud peeti

Glasuur

  • 150 g tumedat sokolaadi, 70% Fazer
  • 1, 5 dl tuhksuhkrut
  • 125 g hapukoort

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Sulata šokolaad vesivannil. Vahusta toasoojad munad suhkrutega kohevaks vahuks. Sega kuivained omavahel. Lisa munavaht jahude sekka, sulavõi, peeneks riivitud peedid ja väheke jahtunud sulatatud sokolaad. Sega ühtlaseks ja kalla küpsetuspaberiga vooderdatud väiksemale ahjuplaadile. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 45 minutit. Lase jahtuda. Sulata glasuuri jaoks sokolaad vesivannil, sega hulka tuhksuhkur ja hapukoor, laota kaunilt koogile.

Valmistusaeg ~60 minutit

Kalorsus 320 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee