Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Soe pardi rinnafilee salat punase kapsa ja õuntega 

Õhtuleht, 6. detsember 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad
  • 2 sl palsamicosiirupit
  • 50 g kreeka pähkleid
  • Paar peotäit rukolat või beebispinatit
  • 3 punast õuna
  • 3 sl valget palsamiveiniäädikat
  • 250 g punast kapsast
  • Soola ja musta pipart
  • 2 pardi rinnafileed

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Lõika väga terava noaga õrnalt tihe ruudustik pardifilee nahaga poolele. Kuumuta pann, ilma võita ja tõsta pardifileed nahapool all pannile. Küpseta rinnafileesid kõrgel kuumusel 3-4 minutit mõlemilt poolt. Lase kuumus alla ja järelküpseta paar minutit, kuni sisepind on veel kaunilt roosa. Maitsesta soola ja pipraga, tõsta fileed kõrvala ja keera fooliumisse, lase puhata. Kalla pannilt rasv ära.Lõika kapsas peenteks ribadeks ja kuumuta pardirasvas. Küpseta kapsas peaaegu pehmeks ehk mõnusalt krõmpsuks( 5- 10 minutit), lisa palsamiäädikas, sektoriteks lõigatud õunad ja kreeka pähklid, sega hästi läbi. Lisa pannile ka salatilehed ja sega kiirelt läbi. Jaga salat väikestesse kaussidesse või taldrikutele. Viiluta pardi rinnafileed ja lao kaunilt salati peale. Nirista peale palsamimicosiirupit ja naudi koheselt. 

Valmistusaeg ~30 minutit

Kalorsus 350 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee