Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Prints Williami kook 

Õhtuleht, 30. november 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad
  • 200 g mõru šokolaadi
  • 100 g võid
  • 50 g päevalilleseemneid
  • 50 g metsapähkleid
  • 100 g Jumbo rosinaid
  • 100 g kuivatatud kirsse või jõhvikaid
  • 2 pakki (a 180 g) heledaid küpsiseid
  • 300 g suhkruga kondenspiima
  • 4-5 sl konjakit või brändit
  • Kaunistuseks: marjakrõpse
  • Soovi korral ka kirsse või mureleid

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Pane kuivatatud puuviljad (rosinad ja kirsid või jõhvukad ) paariks tunniks brändi sisse likku. Purusta küpsised näppude vahel väikesteks tükkideks. Sega küpsised, konjakis leotataud kuivatatud kirsid või jõhvikad, hakitud pähklid ja seemned. Sulata kastrulis või ja pool šokolaadist, sega hulka kondenspiim. Vala vedel segu küpsisesegule ning sega korralikult läbi. Tõsta küpsisemass küpsetuspaberiga vooderdatud piklikku keeksivormi. Hoia külmas üle öö. Kummuta kook vormist välja ja kata ülejäänud sulatatud šokolaadiga. Pudista peale marjakrõpse ja kaunista soovi korral kirssidega.

Valmistusaeg ~60 minutit

Kalorsus 480 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee