Elu

Soome restoraniteadlane: Eesti häda on kõrged hinnad, lonkav teenindus ja liiga palju peeneid kohti  (74)

Ele Kalda, 24. november 2018, 00:01
KRIITIKANOOLED LENDAVAD: „Kui veel udupeenetest restoranidest rääkida, siis mulle väga ei meeldigi, kui sommeljee tuleb, valged kindad käes, midagi veini eripärast seletama. Ole lihtsalt sõbralik ja muhe. Samas jälgi klienti, sest igaüks ei tahagi, et temaga  väga sõbralik ollakse. See on teeninduskoreograafia ja sellest ei taipa 98 protsenti Eesti restoranidest mõhkugi,“ lajatab restoraniteadlane Juha Rantanen.  Mati Hiis
Äsja avalikustatud White Guide’i ehk Põhjamaade restoranijuhi pingereas võidutseb Eesti restoranidest NOA. „See näitab, et midagi on väga hästi tehtud, kuid keskmisel eestlasel pole tegelikult raha, et seal käia. Kahtlen ka selles, kas ta saab sealt suurepärase elamuse, sest pole sellise asjaga lihtsalt harjunud,“ ütleb Soome kokk ja restoraniteadlane Juha Rantanen. Mõne aasta eest Köögikupjana Kanal 2 ekraanil möllanud Rantanen toob välja meie gastronoomiakultuuri kitsaskohad. 

Eestlasele on restoran liiga kallis

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

74 KOMMENTAARI

l
lugeja 25. november 2018, 23:59
Soome restoranide teenindus ei kannata üldse mingit kriitikat. Hinnad seal ka odavad pole. Milleks selline halin? See vana aastaid tagasi üritas siin ise restorani pidada, põrus, arvas vist, et saab ratsa rikkaks. Nüüd virisebki.
v
Valve 25. november 2018, 18:07
Eestlane ikka üldse kriitikat ei kannata, selle asemel ,et kriitikast õppida, hakkatakse teist poriga loopima. Väga piinlik on .
Loe kõiki (74)

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee