Elu

Veganitoitu pakkuva restorani omanik: meid on kiidetud, et väga hea liha oli! (29)

Maarit Stepanov, 17. november 2018, 00:01
KÕIK VALMIB KOHAPEAL: Pahupidi kohviku looja Agne Astel ütleb, et aastast aastasse on menüüsse jäänud toidud, millest sööjad juba niisama loobuda ei suuda. Üheks selliseks on oapihviga burger, mida ääristab kahelt poolt riisi- ja maisijahust tehtud kukkel. Aldo Luud
Põrandal pilvede vahel lendavad suitsupääsukesed, laes tärkavad kuuskede all seened. Nende vahele jääb söögikoht, mille asutaja Agne Astel on ristinud Pahupidi kohvikuks. „Oleme baltikumis ainuke täiesti gluteenivaba veganikoht,“ kinnitab kohvikupidaja, rõõmuhelk silmis. Õnneks saab vegan söönuks mujalgi.

November on rahvusvaheliselt nimetatud veganikuuks ning nagu ka muus maailmas, räägitakse Maarjamaalgi sel puhul tavapärasest enam taimsest toidust. Aga see ei tähenda veel, et veganitel oleks põrsapõli käes ja astudes üle esimese ettesattuva restorani lävepaku kohe ka süüa saaks. Igal pool veganiroogi siiski veel ei pakuta. 

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

29 KOMMENTAARI

j
Jauran 20. november 2018, 00:16
Tore näha kui haritud keskmine eestlane on! Kooliajast ikka meeles, et taimedel on närvisüsteem ning nad on võimelised samasugust valu tundma nagu meie.
h
hahaha : 18. november 2018, 15:17
Lihal on ju maitseainete maitse, mis on ju taimsed. Ilma maitsestamata liha on ju väga vastiku maitsega. ma ei tea ühtegi söögikohta, mis pakuks lihamaitselist liha. Ikka on lihal taimedega maitsestatud maitse.
Loe kõiki (29)

Põnevat ja kasulikku

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee