Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Chilli con carne 

Õhtuleht, 15. november 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad
  • 1 sl õli
  • 500 g veisehakkliha
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 0,5 - 1 punane tšillikaun
  • 0,5 tl tšillipulbrit
  • 1 tl paprikapulbrit
  • 1 sl fariinsuhkrut
  • 1 purk (400 g) purustatud tomateid
  • 3 dl puljongit
  • soola ja musta pipart
  • 1 purk (410 g) punaseid ube
  • värsket koriandrit
  • serveerimiseks: keedetud riisi või tacosid

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Kuumuta pannil õlis madalal kuumusel hakitud sibul ja küüslauk. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta hakitud värske tšillipipra, tšilli- ja paprikapulbri ning fariinsuhkruga, sega läbi. Lisa purustatud tomatid ja kuum puljong. Hauta tasasel tulel kaane all 30 minutit. Lisa nõrutatud oad ja hauta veel 10 - 15 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri rooga riisi või tacode ning hakitud koriandriga.

Valmistusaeg ~60 minutit

Kalorsus 310 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee