Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Maapirnipüreesupp 

Õhtuleht, 1. november 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad 
  • 1 kg maapirne
  • 2 kartulit
  • 1 sibul
  • 1 l vett
  • 2 sl vasika- või köögiviljafondi
  • 1 dl kuiva valget veini
  • 1 dl vahukoort
  • Soola, musta pipart

SUUNDU POODI

Valmistamine

Koori maapirnid ja kartulid, lõika sektoriteks. Koori ja haki sibul. Kuumuta keemiseni 6-7 dl vett, kuhu on segatud fond. Keeda maapirnid, kartulid ja sibulad pehmeks ( u 20 minutit). Püreesta sauseguriga sametiseks. Lisa hulka ülejäänud vesi, vein ja koor. Keeda veel mõned minutid, viimistle maitse soola ja pipraga. Kaunista poolitatud vutimunade, oliiviõli ja tüümianiga.

Valmistusaeg ~60 minutit

Kalorsus 265 kcal

Samal teemal

25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
18. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Jõululeib pähklite ja kuivatatud puuviljadega
11. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Veisehakkliha-tatrakotletid
4. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kõrvitsapüreesupp tšilliga

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee