Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook 

Õhtuleht, 25. oktoober 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad (10-12)
  • 0, 5 tl jahvatatud nelki
  • 1 tl kaneeli
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 3 dl nisujahu
  • ¾ dl vahukoort
  • 4 muna
  • 2 dl tumedat muscovado või - fariinsuhkrut
  • 150 g toasooja võid

Vormi määrimiseks:

  • 2 sl kookoshelbeid
  • 1 sl võid

Täidis:

  • 2 sl tumedat rummi
  • 7-8 küpset ploomi

Purukate:

  • 1, 5 dl nisujahu
  • 2, 5 dl kookoshelbeid
  • 2 sl vanillisuhkrut
  • ¾ dl suhkur
  • 100 g külma võid

SUUNDU POODI

Valmistamine

Valmistusaeg ~50 minutit

Kalorsus 430 kcal

Samal teemal

18. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Jõululeib pähklite ja kuivatatud puuviljadega
11. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Veisehakkliha-tatrakotletid
4. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kõrvitsapüreesupp tšilliga
13. september 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Röstkartulisalat redise, spargli ja sinepise vinegrettkastmega

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee