Elu

KLIENTIDE APSAKAD RESTORANIS: näts läheb tooli alla ja salvrätt ujub kastmeses taldrikus (8)

Ele Kalda, 13. oktoober 2018, 00:01
OLE VIISAKAS: Restoranis käies tuleb mõista, et sa oled nagu külas. Käitu nii, nagu sa tahad, et sinuga käitutaks. Vida Press
Klient on küll kuningas ja hea teenindaja ümmardab teda meeleldi, kuid kõik on inimesed ja teinekord võib kliendi käitumine vaese teenindaja hulluks ajada. Milliseid vigu inimesed restoranis käies teevad ja kuidas neid parandada, räägivad 2013. aasta kelner ja Setu turismitalu perenaine Ave Toomjõe, Academic Food Labori kokk Priit Toomits ning restoranide Tchaikovsky ja Mon Repos peakokk Vladislav Djatšuk.

Liigne familiaarsus

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

6. oktoober 2018, 00:01
Kus eestlane saab end rikkana tunda
29. september 2018, 11:56
ÕUDUSTE KOHTINGUD: hammustav kaaslane, rinnahoidjamaias koer ja dressides rüütel ATV-l

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee