Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Veisehakkliha-tatrakotletid 

Õhtuleht, 11. oktoober 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad (neljale-kuuele)
  • 500 g lihaveisehakkliha
  • 100- 150 g vähese soolaga vees keedetud tatrahelbeid
  • 4 sl riivsaia
  • 1-2 muna
  • 100 g hapukoort
  • 2 sl guljašimaitseainet või paprikapulbrit
  • 0, 5 tl suhkrut
  • 2 purustatud küüslauguküünt
  • Meresoola
  • Musta pipart
  • Praadimiseks õli

SUUNDU POODI

Valmistamine

Sega kõik komponendid omavahel ühtlaseks massiks. Kui segu tundub liiga paks, lisa pisut külma vett, kui liiga vedel, lisa pisut riivsaia.Vormi meelepärase suurusega kotletid ja prae kuumas õlis mõlemilt poolt pruuniks. Serveeri keedetud kartulite, kartulipudru, riisi või salatiga. 

Valmistusaeg ~30 minutit

Kalorsus 250 kcal

(Autor: Eve Jürgens)

Samal teemal

25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
18. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Jõululeib pähklite ja kuivatatud puuviljadega
4. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kõrvitsapüreesupp tšilliga
13. september 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Röstkartulisalat redise, spargli ja sinepise vinegrettkastmega

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee