Laadin videot...
1
foto

Koostisosad (neljale-kuuele)

  • 500 g lihaveisehakkliha
  • 100- 150 g vähese soolaga vees keedetud tatrahelbeid
  • 4 sl riivsaia
  • 1-2 muna
  • 100 g hapukoort
  • 2 sl guljašimaitseainet või paprikapulbrit
  • 0, 5 tl suhkrut
  • 2 purustatud küüslauguküünt
  • Meresoola
  • Musta pipart
  • Praadimiseks õli

Valmistamine

Sega kõik komponendid omavahel ühtlaseks massiks. Kui segu tundub liiga paks, lisa pisut külma vett, kui liiga vedel, lisa pisut riivsaia.Vormi meelepärase suurusega kotletid ja prae kuumas õlis mõlemilt poolt pruuniks. Serveeri keedetud kartulite, kartulipudru, riisi või salatiga. 

Valmistusaeg ~30 minutit

Kalorsus 250 kcal

(Autor: Eve Jürgens)

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis