Laadin videot...
1
foto

Koostisosad (neljale-kuuele)

  • 1 sl võid
  • 1 väike sibul
  • Soovi korral tükike ingverit
  • Pool paprikat
  • 1-2 dl kanapuljongit
  • 1 kg kõrvitsat või 1 l kõrvitsapüreed
  • 1 dl vahukoort
  • Näpuotsaga muskaatpähklit
  • 1-2 sl teravat tšillikastet
  • Soola

Valmistamine

Kui kasutad toorest kõrvitsat, siis keeda kuubikuteks tükeldatud kõrvits vähese veega pehmeks, seejärel püreeri. Sulata kuumal pannil või ning kuumuta selles hakitud sibulat ja paprikat mõned minutid, kalla potti. Lisa kanapuljong, riivitud ingver ja kõrvitsapüree ning keeda u. 4 minutit. Lisa vahukoor, muskaatpähkel ja tšillikaste. Vajadusel maitsesta soolaga. Kaunista soovi korral kõrvitsaseemnete ja tšillikastmega, peale jahvata musta pipart.

Valmistusaeg ~40 minutit

Kalorsus ühele 105 kcal

(Autor: Merit Helm)

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis