Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Kõrvitsapüreesupp tšilliga 

Õhtuleht, 4. oktoober 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad (neljale-kuuele)
  • 1 sl võid
  • 1 väike sibul
  • Soovi korral tükike ingverit
  • Pool paprikat
  • 1-2 dl kanapuljongit
  • 1 kg kõrvitsat või 1 l kõrvitsapüreed
  • 1 dl vahukoort
  • Näpuotsaga muskaatpähklit
  • 1-2 sl teravat tšillikastet
  • Soola

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Kui kasutad toorest kõrvitsat, siis keeda kuubikuteks tükeldatud kõrvits vähese veega pehmeks, seejärel püreeri. Sulata kuumal pannil või ning kuumuta selles hakitud sibulat ja paprikat mõned minutid, kalla potti. Lisa kanapuljong, riivitud ingver ja kõrvitsapüree ning keeda u. 4 minutit. Lisa vahukoor, muskaatpähkel ja tšillikaste. Vajadusel maitsesta soolaga. Kaunista soovi korral kõrvitsaseemnete ja tšillikastmega, peale jahvata musta pipart.

Valmistusaeg ~40 minutit

Kalorsus ühele 105 kcal

(Autor: Merit Helm)

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee