Põnevat ja kasulikku | Sisuturundus

Kuidas maitseb pitsa kartuliga? Või pirniga? Või hoopis hapukurgiga? 

Pizzanaut, 26. september 2018, 14:48
 Jürgen Niit
Tallinnas Rotermannis asuv Pizzanaut paistab silma sellega, et menüüs on põnevaid valikud ja maitsekombinatsioone. Loomulikult leiab ka tuttavaid ja armastatud maitseid, millega on püütud jääda truuks itaalialikule autentsusele.

Pizzanaut andis proovida kuus pitsat – mis mõtteid tekitasid need degusteerijates?

Suitsukana ja pirni

- Nii mõnusalt mahlane ning maitsed sobivad kokku lausa valatult. Tundsin ka sinihallitusjuustu maitset ning see on ju suurepärane combo pirni ja kanaga. Kui tavaliselt olen pirni, kana ja sinihallitusjuustuga salatit teinud (mis on samuti imehea), siis pitsa peal oli see kooslus esilagu ootamatu. Aga igal juhul hea.

- Ma armastan pitsat ja söön seda palju, aga vot pirniga pitsat pole küll proovinud! Sobis.

- Proovitud maitsetest osutus suitsukana ja pirniga pitsa lemmikuks!

- Kanapitsa kuulub üleüldiselt mu lemmikute hulka, nii et ei pidanud pettuma. Sinihallitusjuustu ja pirni mõnus puude andis maitsele täiusliku lihvi.

Pizzanaut

- Päeva põnevaim maitseelamus – kurk, kartul, pitsa? Ma isegi ei tea, mida alguses mõtlesin. See tundus niivõrd naeruväärne. Aga ootamatult hea oli.

- Koos vorstiga oli see pitsa nagu mõnus ja tummine külamehe hommikusöök. Serveeriksin seda näiteks elukaaslasele hommikusöögiks tavapärase pudru või omleti asemel.

- Mulle imponeeris väga, et kasutatud on värsket soolakurki, mis on minu suvine lemmik. Tundsin hetkega selle maitse ära ja meenus suvine põllumaa, kus ringi silgata.

- Kartul ja vorst pannil praetuna on ju väga head, aga pitsa peal ma neid ette ei kujuta. Tegelikult sobisid hästi. Krõmps soolakurk lisas värskust.

- 11 punkti 10 hulgast!

Avokaado-forelli

- Ma ei tea, kas olengi kunagi forellipitsat söönud. Alati on justkui tuunikalapitsa teemas. Samas maitses forell nagu lõhe ning lahendus oli hea.

- Mulle kui kalasõbrale meeldis taoline pitsa väga.

- Avokaadokaste pitsal on ideaalne idee! Ma isegi imestan, miks ma ise pole pitsat tehes selle peale tulnud! Andis meeldivalt maheda maitse.

4 juustu

- Taimetoitlasena eelistan pitsasid, mis on lihata. Noh, eks liiga palju juustu pole just figuurisõbralik, aga samas on see ju tapvalt hea!

- Seda pitsat sööks ja sööks ja sööks.

- Juustude soolasustase on täpselt selline piiripeal, et on hea ning mitte miski ei lähe üle vindi.

Buffalo

- Väga-väga smooth. Kõik maitsed läksid ideaalset kokku ja tekitasid mahedamaitselise kombinatsiooni.

- Pühvlijuust on pitsa peal hea alternatiiv tavalisele mozarellale. Samas tundus pitsa veidi vedel ning justkui voolas käest. Kui tavaliselt söön pitsat näppude vahel (nagu teevad itaallased), siis selle jaoks oli küll vaja kahvlit, nuga ja taldrikut.

 Jürgen Niit

Crudo

- Proovitutest kõige klassikalisem, aga sellised maitsed ongi tihti kõige paremad.

- Kui pitsa peal on rukola, seostub see alati minu jaoks Itaaliaga. Ning Itaaliat ja sealset toitu ma armastan.

- Crudo oli ehk veidi soolane (samas tugevalt maitse küsimus), kuid see ei rikkunud päris kindlasti maitseelamust.

- Mulle imponeeris tõsiselt nende pitsade õhuke taigen.

Pizzanaut asub Tallinnas Rotermanni kvartalis Roseni 13.

Leia meid üles ka Facebookis ja Instagramis #pizzanaut

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee