18 kommentaari

P
pensionär  /   09:50, 4. sept 2018
ise püüan ka rohkem liha osta. Siis vähemalt tean, et liha on ka selles toidus, mida ma valmistan. Vorstiisu peaaegu ei olegi. Vahel harva jupp täissuitsu vorsti, aga see toode on osatud enamasti ära solkida.
S
Sheeple  /   13:32, 3. sept 2018
E621+välimus.
A
arumaeisaa  /   18:22, 2. sept 2018
kuidas siis enne olid viinerid nii maitsvad? Just vene ajal oli viiner delikatess ja väga maitsev. Miks praegune viiner-sardell ajab südame pahaks, ei mingit maitset, masstoodang, saaremaa sardellil on tiba maitset....
T
tehnoloog  /   19:01, 1. sept 2018
Viinerile või vorstile värvi ei anna kindlasti mitte veiseliha kasutamine, seda võiks nii suure lihatööstuse turundusjuht ikka teada. Lihatoodetele värvi annab peamiselt nitrit, millele head alternatiivi ei ole.
I
isegi ned  /   18:09, 1. sept 2018
77 lihakad on kõvad ja maitsetud
U
uus teema  /   17:25, 1. sept 2018
mis teeb viinerist sardelli?
!
!!!!  /   16:50, 1. sept 2018
Kadri teab
E
eestimees rakverest  /   16:40, 1. sept 2018
matsimoka tooted sigwari javaste kuuste ka tasemel.suur tootjad kui oleks võimalik paneks sea kisa ka sinna sisse kana kaagutamise ka
K
kadri  /   15:34, 1. sept 2018
viinerist teeb viineri juust :P
  /   12:33, 1. sept 2018
Keeduvorsti ja viinereid ei osta,maitsetud,tuimad,lõhnatud,lõika nagu seepi.Sealiha sardelli olen harva ostnud.
Kunagi ostsin soodusega 10 kana,kõhnad sinised,vabas looduses kasvnud,aga liha oli nii maitsev,et ei anna võrreldagi praeguste müügisolevate paistetatud,maitsetute keemiat täis broileridega.
M
maalt ja obesega  /   17:44, 1. sept 2018
Näljaga maitseb ka kõhn ja sinine kanagi.
N
no  /   12:23, 1. sept 2018
enamus viinereid on tehtud sojaplögast ja kanalihamassist, lihast pole seal haisugi ning süüa nad ei sünni, isegi kassid-koerad neid ei taha, ainult hinda mõistavad hästi küsida...
M
maalt ja obesega  /   10:50, 1. sept 2018
Kes viinerit või sardelli sööb? Need on ei tea millest tehtud. Parem juba lihast midagi valmistada või siis poolsuitsu- või täissuitsuvorste süüa mõõdukuse piirides.
T
teeb  /   09:53, 1. sept 2018
suurus,veel suurem on sardell
J
Jauram  /   09:47, 1. sept 2018
Teate, seda küsimust võite esitada vene-aegse Haapsalu ja ka Valga Lihakombinaatide tehnoloogidele ! Midagi sinnapoole meenutavaid ehk saab Sigwarist ja Vaste-Kuustest !
P
püksid  /   09:28, 1. sept 2018
Viineri värki võib küsida Kadri S.
V
Viiner  /   09:20, 1. sept 2018
on sihuke toiduaine, millest saab liha toota.
J
Jauram  /   09:49, 1. sept 2018
Kunagi oli üks jutuke lehes kuidas võist tehti hapukoort .... !? Tehnoloogia areneb ju !

Päevatoimetaja

Telefon 51993733
online@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis