Elu

ÕL VIDEO | TÄNAVAKÜSITLUS: mis teeb viinerist viineri?

Ohtuleht.ee, 1. september 2018, 00:01

18 KOMMENTAARI

p
pensionär/ 4. september 2018, 09:50
ise püüan ka rohkem liha osta. Siis vähemalt tean, et liha on ka selles toidus, mida ma valmistan. Vorstiisu peaaegu ei olegi. Vahel harva jupp täissuitsu vorsti, aga see toode on osatud enamasti ära solkida.
s
Sheeple/ 3. september 2018, 13:32
a
arumaeisaa/ 2. september 2018, 18:22
kuidas siis enne olid viinerid nii maitsvad? Just vene ajal oli viiner delikatess ja väga maitsev. Miks praegune viiner-sardell ajab südame pahaks, ei mingit maitset, masstoodang, saaremaa sardellil on tiba maitset....
t
tehnoloog/ 1. september 2018, 19:01
Viinerile või vorstile värvi ei anna kindlasti mitte veiseliha kasutamine, seda võiks nii suure lihatööstuse turundusjuht ikka teada. Lihatoodetele värvi annab peamiselt nitrit, millele head alternatiivi ei ole.
i
isegi ned/ 1. september 2018, 18:09
77 lihakad on kõvad ja maitsetud
u
uus teema/ 1. september 2018, 17:25
mis teeb viinerist sardelli?
K
!!!!/ 1. september 2018, 16:50
e
eestimees rakverest/ 1. september 2018, 16:40
matsimoka tooted sigwari javaste kuuste ka tasemel.suur tootjad kui oleks võimalik paneks sea kisa ka sinna sisse kana kaagutamise ka

k
kadri/ 1. september 2018, 15:34
viinerist teeb viineri juust :P
k
1. september 2018, 12:33
Keeduvorsti ja viinereid ei osta,maitsetud,tuimad,lõhnatud,lõika nagu seepi.Sealiha sardelli olen harva ostnud.
Kunagi ostsin soodusega 10 kana,kõhnad sinised,vabas looduses kasvnud,aga liha oli nii maitsev,et ei anna võrreldagi praeguste müügisolevate paistetatud,maitsetute keemiat täis broileridega.
m
maalt ja obesega/ 1. september 2018, 17:44
Näljaga maitseb ka kõhn ja sinine kanagi.
n
no/ 1. september 2018, 12:23
enamus viinereid on tehtud sojaplögast ja kanalihamassist, lihast pole seal haisugi ning süüa nad ei sünni, isegi kassid-koerad neid ei taha, ainult hinda mõistavad hästi küsida...
m
maalt ja obesega/ 1. september 2018, 10:50
Kes viinerit või sardelli sööb? Need on ei tea millest tehtud. Parem juba lihast midagi valmistada või siis poolsuitsu- või täissuitsuvorste süüa mõõdukuse piirides.
t
teeb/ 1. september 2018, 09:53
suurus,veel suurem on sardell
j
Jauram/ 1. september 2018, 09:47
Teate, seda küsimust võite esitada vene-aegse Haapsalu ja ka Valga Lihakombinaatide tehnoloogidele ! Midagi sinnapoole meenutavaid ehk saab Sigwarist ja Vaste-Kuustest !
p
püksid/ 1. september 2018, 09:28
Viineri värki võib küsida Kadri S.
v
Viiner/ 1. september 2018, 09:20
on sihuke toiduaine, millest saab liha toota.
j
Jauram/ 1. september 2018, 09:49
Kunagi oli üks jutuke lehes kuidas võist tehti hapukoort .... !? Tehnoloogia areneb ju !

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee