Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Musta riisi salat mereandidega 

Õhtuleht, 6. september 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad
  • Must Itaalia riis, Riso Scotti 200 g
  • Tiigerkrevetid Toscana tomatiga õlis 1 tk
  • Rannakarbid küüslaugu kastmes, Marwi 1 tk
  • Kalmaarirõngad, Nowaco Exclusive  150 g
  • Suvikõrvits 1 tk
  • Avokaado 1 tk
  • BBQ kaste karri, Nick 140 g
  • Ekstra neitsioliivõli Toscano, Filippo Berio
  • Sidrunipipar, Santa Maria
  • Sool

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Sulata kalmaar ja lõika väiksemaks. Loputa riis ja pane keema rohke soolveega (3 l). Keeda kuni riis pehme (~35 min). Lisa lõigatud kalmaarid ka keeda veel 2 min. Kurna, jahuta. Lõika suvikõrvits kuubikuteks ja prae pannil oliivõliga läbi. Jahuta. Lõika avokaado kuubikuteks. Kurna rannakarbid ja tiigerkrevetid. Sega kõik komponendid omavahel läbi ja maitsesta soola ning sidrunipipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee