Laadin videot...
1
foto

Koostisosad

  • Must Itaalia riis, Riso Scotti 200 g
  • Tiigerkrevetid Toscana tomatiga õlis 1 tk
  • Rannakarbid küüslaugu kastmes, Marwi 1 tk
  • Kalmaarirõngad, Nowaco Exclusive  150 g
  • Suvikõrvits 1 tk
  • Avokaado 1 tk
  • BBQ kaste karri, Nick 140 g
  • Ekstra neitsioliivõli Toscano, Filippo Berio
  • Sidrunipipar, Santa Maria
  • Sool

Valmistamine

Sulata kalmaar ja lõika väiksemaks. Loputa riis ja pane keema rohke soolveega (3 l). Keeda kuni riis pehme (~35 min). Lisa lõigatud kalmaarid ka keeda veel 2 min. Kurna, jahuta. Lõika suvikõrvits kuubikuteks ja prae pannil oliivõliga läbi. Jahuta. Lõika avokaado kuubikuteks. Kurna rannakarbid ja tiigerkrevetid. Sega kõik komponendid omavahel läbi ja maitsesta soola ning sidrunipipraga.

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Telefon 51993733
online@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis