Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Soe tomatisalat rosinate ja fetaga 

Õhtuleht, 16. august 2018, 10:00
 Selveriga
Koostisosad (neljale-kuuele)
  • 600 g kirsstomateid ( kollaseid ja punaseid)
  • 0,5 potti basiilikut
  • 1 dl kuldseid rosinaid
  • 1 punane sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 tl tšillihelbeid
  • 200 g feta juustu
  • 2-3 sl oliiviõli
  • Soola, musta pipart

Serveerimiseks: 

  • Ciabattat

SUUNDU POODI

Valmistamine

Pese ja poolita tomatid. Viiluta õhukeselt sibul ja küüslauk.  Kuumuta õli pannil, kuumuta sibulat, küüslauku ja tšillihelbeid õlis, kuni sibul klaasjas. Lisa tomatid, rosinad ja kuumuta läbi, kuni tomatid on pehmed ja mahlased. Maitsesta soola ja pipraga. Pudista peale feta juust ja basiilikulehed. Serveeri kohe värske ciabattaga.

Valmistusaeg ~15 minutit

Kalorsus ühele 155 kcal

Samal teemal

25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
18. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Jõululeib pähklite ja kuivatatud puuviljadega
11. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Veisehakkliha-tatrakotletid
4. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kõrvitsapüreesupp tšilliga

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee