Laadin videot...
1
foto

Koostisosad (neljale-kuuele)

  • 600 g kirsstomateid ( kollaseid ja punaseid)
  • 0,5 potti basiilikut
  • 1 dl kuldseid rosinaid
  • 1 punane sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 tl tšillihelbeid
  • 200 g feta juustu
  • 2-3 sl oliiviõli
  • Soola, musta pipart

Serveerimiseks: 

  • Ciabattat

Valmistamine

Pese ja poolita tomatid. Viiluta õhukeselt sibul ja küüslauk.  Kuumuta õli pannil, kuumuta sibulat, küüslauku ja tšillihelbeid õlis, kuni sibul klaasjas. Lisa tomatid, rosinad ja kuumuta läbi, kuni tomatid on pehmed ja mahlased. Maitsesta soola ja pipraga. Pudista peale feta juust ja basiilikulehed. Serveeri kohe värske ciabattaga.

Valmistusaeg ~15 minutit

Kalorsus ühele 155 kcal

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Silja Ratt
Telefon 51993733
silja.ratt@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis