Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Küülikumaksapasteet Vana Tallinnaga 

Õhtuleht, 9. august 2018, 10:00
 Selver
Koostisosa
  • Küüliku maks 90 g
  • Suitsutatud kalkunifilee, nt Rannamõisa, 75 g
  • Mascarpone (laktoosivaba), nt Granarolo, 175 g
  • Või 82%, nt Tere, 90 g
  • Vahukoor 35%, nt Alma, 45 ml
  • Muna 1 tk
  • Sool
  • Vana Tallinn 15 g
  • Ingver jahvatatud
  • Muskaat jahvatatud
  • Mandel purustatud röstitud 25 g

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Puhasta ja pese maks hoolikalt. Vaata, et ei oleks sappi! Püreesta maks ja või ühtlaseks massiks. Lisa mascarpone, vahukoor, muna, vana tallinn ja mandel ning sega ühtlaseks massiks. Lõika kalkunifilee väikesteks kuubikuteks ja lisa massile juurde. Sega, maitsesta soola, ingveri ja muskaadiga. Vala mass vastava suurusega ahjuvormi, kata see fooliumiga ja küpseta 90C juures ahjus kuni saavutad sisetemperatuuri 75C. Jahuta ja serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee