Laadin videot...
1
foto

Koostisosa

  • Küüliku maks 90 g
  • Suitsutatud kalkunifilee, nt Rannamõisa, 75 g
  • Mascarpone (laktoosivaba), nt Granarolo, 175 g
  • Või 82%, nt Tere, 90 g
  • Vahukoor 35%, nt Alma, 45 ml
  • Muna 1 tk
  • Sool
  • Vana Tallinn 15 g
  • Ingver jahvatatud
  • Muskaat jahvatatud
  • Mandel purustatud röstitud 25 g

Valmistamine

Puhasta ja pese maks hoolikalt. Vaata, et ei oleks sappi! Püreesta maks ja või ühtlaseks massiks. Lisa mascarpone, vahukoor, muna, vana tallinn ja mandel ning sega ühtlaseks massiks. Lõika kalkunifilee väikesteks kuubikuteks ja lisa massile juurde. Sega, maitsesta soola, ingveri ja muskaadiga. Vala mass vastava suurusega ahjuvormi, kata see fooliumiga ja küpseta 90C juures ahjus kuni saavutad sisetemperatuuri 75C. Jahuta ja serveeri.

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis