Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Kreekapärane värske kartuli-fetasalat  

Õhtuleht, 2. august 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad (neljale)
  • 1 kg värskeid kartuleid
  • 200 g salatijuustu
  • 2 dl Kalamata oliive
  • 2 sl väikeseid kappareid
  • 1 värske kurk
  • 8 kirsstomatit

Kaste:

  • 0,5 dl oliiviõli
  • 1 sl valge veini äädikat
  • 2 tl kuivatatud punet
  • 1 tl rosepipart

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Pese ja kaabi puhtaks kartulid. Keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lase jahtuda ja viiluta. Sega kastmeained omavahel ja kalla jahtunud kartuliviiludele. Lisa salatijuust koos oliivide ja kapparitega kartulitele. Siiamaani võid salati ka varem valmis teha ja hoida jahedas. Vahetult enne serveerimist  viiluta kurk, poolita kirsstomatid. Sega salatisse, maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Pudista peale rosepipart ja serveeri grillitud kala-liha kõrvale või krõbeda ciabattaga. 

Valmistusaeg 30-40 minutit

Kalorsus ühele 305 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee