MASIN BRASIILIAST: Pulgad sisse, maitsev jäätisemass vormidesse – Kaili Tuul näitab ette, kuidas  koduköögitootmine päevast päeva käib. Foto: Stanislav Moshkov
Juhan Haravee 20. juuli 2018 00:06
„Maikuu kuumadel päevadel saime oma tänavusuvise rütmi kätte ja nüüd, kui see teine laine ründab, on meil juba veidi kergem,“ räägib Kohilas uudset smuutijäätist tootva pisivabriku perenaine ja kolme lapse ema Kaili Tuul. „Lapsed on nüüd vanavanemate juurde saadetud ja töö käib katkemise piiril.“    

„Maikuu kuumadel päevadel saime oma tänavusuvise rütmi kätte ja nüüd, kui see teine laine ründab, on meil juba veidi kergem,“ räägib Kohilas uudset smuutijäätist tootva pisivabriku perenaine ja kolme lapse ema Kaili Tuul. „Lapsed on nüüd vanavanemate juurde saadetud ja töö käib katkemise piiril.“    

Pole midagi uut selles, et meie laiuskraade aeg-ajalt suviti külastav põrguleitsak tõstab meelistoitude edetabelite tippu jäätise. Eestlastest on juba ammu saanud jäätiserahvas – sellist sortimenti ja valikut, millega siinsed tootjad kuumarabanduse-eelses seisundis tarbijaid hullutavad, annab kogu kontinendilt otsida. Keegi haritud mõttetark on kunagi öelnud, et ilu päästab maailma. Eestlaste arvates ajab asja ära ka jäätis, eriti praegu.

Edasi lugemiseks:

VÕIDA RAHA!

Telli Õhtuleht Kirjastuse digipakett ja saad

Vaata võimalusi
  • ligipääsu kogu Õhtulehe tasulisele sisule
  • vähem reklaami
  • jagada lugemisõigust nelja sõbraga
  • võimaluse võita 100 € lisatulu kuus
Näita vähem
1 € / kuu11.99 € / kuu
-92%
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
3.99