Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Mango-juustukook laimiga 

Õhtuleht, 19. juuli 2018, 10:00
Foto: Selver
Koostisosad (12 tk)

Põhi:

  • 200 g Digestive küpsiseid
  • 80 g võid
  • 0,5 tl jahvatatud ingverit

Täidis: 

  • 400 g maitsestamata toorjuustu
  • 300 g maitsestamata kohupiimapastat, nt Alma
  • 200 g rammusat hapukoort 30 %, nt Saaremaa
  • 3 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 1 sl maisitärklist
  • 0,5 - 1 tl jahvatatud ingverit
  • 2 dl mangopüreed, nt Bonne
  • 2 sl laimimahla (u 2 laimi)

Kaunistuseks:

  • mangopüreed  peale niristamiseks

SUUNDU POODI

Valmistamine

Purusta põhja jaoks küpsised ja sega sulavõi ja ingveriga. Suru 24-26 cm küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva vormi põhja. Tõsta täidise valmistamiseni külma. Vahusta täidise jaoks munad suhkrutega, hapukoor, toasoe toorjuust, kohupiimapasta, ingver ja maisitärklis. Kummuta vormi. Pressi laimidest välja mahl ja sega mangopüreega. Nirista see täidisele ja sega kahvliga marmorjaks. Küpseta 160 kraadi juures 1 tund või kuni pealispind veel väheke võdisev. Lülita kuumus välja ja jäta lahtise uksega tunniks jahtuma. Tõsta üleöö külma. Kaunista serveerides mangopüreega.

Valmistusaeg ~30 minutit + 1 tund ahjus + üleöö külmas

Kalorsus ühele 335 kcal

Samal teemal

25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
18. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Jõululeib pähklite ja kuivatatud puuviljadega
13. september 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Röstkartulisalat redise, spargli ja sinepise vinegrettkastmega
6. september 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Musta riisi salat mereandidega

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee