Laadin videot...
1
foto

Koostisosad (12 tk)

Põhi:

  • 200 g Digestive küpsiseid
  • 80 g võid
  • 0,5 tl jahvatatud ingverit

Täidis: 

  • 400 g maitsestamata toorjuustu
  • 300 g maitsestamata kohupiimapastat, nt Alma
  • 200 g rammusat hapukoort 30 %, nt Saaremaa
  • 3 muna
  • 1,5 dl suhkrut
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 1 sl maisitärklist
  • 0,5 - 1 tl jahvatatud ingverit
  • 2 dl mangopüreed, nt Bonne
  • 2 sl laimimahla (u 2 laimi)

Kaunistuseks:

  • mangopüreed  peale niristamiseks

Valmistamine

Purusta põhja jaoks küpsised ja sega sulavõi ja ingveriga. Suru 24-26 cm küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva vormi põhja. Tõsta täidise valmistamiseni külma. Vahusta täidise jaoks munad suhkrutega, hapukoor, toasoe toorjuust, kohupiimapasta, ingver ja maisitärklis. Kummuta vormi. Pressi laimidest välja mahl ja sega mangopüreega. Nirista see täidisele ja sega kahvliga marmorjaks. Küpseta 160 kraadi juures 1 tund või kuni pealispind veel väheke võdisev. Lülita kuumus välja ja jäta lahtise uksega tunniks jahtuma. Tõsta üleöö külma. Kaunista serveerides mangopüreega.

Valmistusaeg ~30 minutit + 1 tund ahjus + üleöö külmas

Kalorsus ühele 335 kcal

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis