Eesti uudised

Loe, milliseid nippe kasutatakse välismaa poodides toidu säästmiseks!

Aliine Lotman toiduraiskamisest Eestis: „Külluse tagaajamine ongi kõige kurja juur.“ (40)

Sille Võsaste, 13. juuli 2018, 15:03
Antropoloog Aliine LotmanFoto: Stanislav Moshkov
„Iga sünnipäevalaud ei pea olema üleliigselt lookas ning külmkapp pidevalt lõhkemiseni täis,“ räägib toiduraiskamist Eestis uurinud antropoloog Aliine Lotman. Eestlased on hakanud üha rohkem toitu raiskama. „Külluse tagaajamine ongi ehk kõige kurja juur.“

Eesti inimene on palju muutunud hetkest, mil poelettidel ei valitsenud enam tühjus. Praegu leiab poode pilavaid pilte ja postitusi, kui banaanil on pruun plekk või poes on valmistoit enne sulgemist otsa saanud. 

Kõigi Õhtulehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

Samal teemal

7. detsember 2018, 12:33
TEE HEAD: Toidupank kogub jõuluannetusi
19. oktoober 2018, 14:20
Oleme küll vaesed, aga ikka viskame toitu ära! Miks ometigi?

40 KOMMENTAARI

v
vanaemade tarkused 15. juuli 2018, 14:02
Sügavkülma võib panna saia, ka viilutatud leiba, liha, vorste, viinereid, sardelle - kõike neid on alati väga praktiline sissekülmutada.
Meie üks...
(loe edasi)
n
nomaitea 15. juuli 2018, 13:22
ekremliidid karjuvad vaat´et iga teine päev, et eesti rahvas on puruvaene ja näljas
kunagi teatasid need kremlipalgalised seda, et eesti lapsed ...
(loe edasi)
Loe kõiki (40)

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee