Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Kuskussi-krevetisalat  

Õhtuleht, 12. juuli 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad
  • Kuskuss, nt Yamna, 125 g
  • Kooritud hiidkreveti sabad Vannamei 31/40, Marine 20 tk
  • Mugulsibul kooritud 50 g
  • Kirsstomat 4 tk
  • Küüslauk kooritud 2 küünt
  • Porrulauk (valge osa) 70 g
  • Mini spargel 50 gr
  • Värske basiilik
  • Oliiviõli basiilikuga, nt Borges
  • Sool, must purustatud pipar
  • BBQ Kaste, nt Nick, 140 ml
  • Ekstra Neitsi oliiviõli, nt Coricelli

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Lõika sibul, küüslauk ja porrulauk väikseks ning prae oliivõliga kergelt läbi. Lisa BBQ kaste, krevetid ja pooleks lõigatud kirsstomatid. Kuumuta kuni krevetid on valmis. Jahuta. Sega eelnevalt keedetud ja jahutatud kuskussiga kokku. Maitsesta soola, pipar ja basiiliku oliivõliga. Lõika sparglil alumine otsa ära ja keeda soolvees. Jahuta. Serveeri kuskuss krevetisalat, spargli ja basiilikuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee