Laadin videot...
1
foto

Koostisosad (neljale-kuuele)

  • 2 beebiforelli
  • Soola, pipart
  • 1-2 laimi

Peterselliõli:

  • 50 g lehtpeterselli
  • 2–3 küüslauguküünt
  • 1 dl oliiviõli
  • Soola, musta pipart

Valmistamine

Peenesta petersellilehed ja hakitud küüslauk koos
õliga blenderis või saumikseriga. Maitsesta soola ja pipraga. Määri beebiforellid peterselliõliga seest ja väljast, pigista laimist mahla peale ja lase maitsestuda 15-20 minutit, kuni grill kuumaks läheb. Grilli fooliumis või grillresti vahel küpseks. Serveeri grillitud köögiviljade, näiteks suvikõrvitsaviilude või värske salatiga.

Valmistusaeg ~20 min + 20-30 min grillil

Kalorsus ühele 295 kcal

Jaga artiklit

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis