Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Grillitud beebiforell peterselliõli ja laimiga 

Õhtuleht, 5. juuli 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad (neljale-kuuele)
  • 2 beebiforelli
  • Soola, pipart
  • 1-2 laimi

Peterselliõli:

  • 50 g lehtpeterselli
  • 2–3 küüslauguküünt
  • 1 dl oliiviõli
  • Soola, musta pipart

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Peenesta petersellilehed ja hakitud küüslauk koos
õliga blenderis või saumikseriga. Maitsesta soola ja pipraga. Määri beebiforellid peterselliõliga seest ja väljast, pigista laimist mahla peale ja lase maitsestuda 15-20 minutit, kuni grill kuumaks läheb. Grilli fooliumis või grillresti vahel küpseks. Serveeri grillitud köögiviljade, näiteks suvikõrvitsaviilude või värske salatiga.

Valmistusaeg ~20 min + 20-30 min grillil

Kalorsus ühele 295 kcal

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee