Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Prosecco sidrunijäätis  

Õhtuleht, 28. juuni 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad
  •  Zonin Prosecco Special Cuvee 135 ml
  • Vesi 125 ml
  • Värskelt pressitud sidrunimahl 180 ml
  • Värskelt pressitud laimimahl 80 ml   
  •  Suhkur 200 g

SUUNDU POODI

Valmistamine

Sulata suhkur vees, ja lisa kõik ülejäänud komponendid. Külmuta saadud segu võimalikult kiirelt sügavkülmas. Pane külmunud mass blendrisse ja lase ühtlaseks massiks. Serveeri vastavalt pildile.

Samal teemal

25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
18. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Jõululeib pähklite ja kuivatatud puuviljadega
11. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Veisehakkliha-tatrakotletid
13. september 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Röstkartulisalat redise, spargli ja sinepise vinegrettkastmega

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee