Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Maasika-halloumi-salat 

Õhtuleht, 21. juuni 2018, 10:00
 
Koostisosad
  • 1 karp (100 g) rukola salatit, või pooleks lambasalati või spinatiga
  • 1 avokaado
  • 2 väikest värsket kurki
  • 20 kirsstomatit
  • Suur peotäis maasikaid
  • 200 g halloumi juustu

Kaste: 3 sl oliiviõli

  • 1,5 sl palsamiäädikat
  • 1-2 küüslauguküünt
  • Soola, pipart

Serveerimiseks: 1 sl vedelat mett

  • Tume ciabatta

Samal teemal

SUUNDU POODI

Valmistamine

Pese salatilehed ja kuivata, rebi soovi korral väiksemaks. Sega kokku salatikaste: õli, äädikas, purustatud küüslauk ja maitseks soola-pipart. Sega salatilehtedega kergelt läbi, tõsta vaagnale. Lõika kurk ja avokaado viiludeks, poolita tomatid ja maasikad, laota lehtedele. Pruunista halloumi-viilud kuumal pannil mõlemalt poolt ja laota salativaagna keskele kauni ribana.  Nirista meega juustuviilud üle ja naudi salatit koos krõbeda ciabatta'ga.

Valmistusaeg ~15 min

Kalorsus ühele 320 kcal avokaadoga

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee