Selveriga köögis | Sisuturundus

SELVERIGA KÖÖGIS | Beebiforell oakastmes 

Õhtuleht, 14. juuni 2018, 10:00
 Selver
Koostisosad
  • Beebi forelifilee 4 tk
  • Meresool
  • Ekstra Neitsioliivõli, Coricelli 50 gr
  • Jää
  • Oa kaste
  • Kalapuljong, Foodstudio
  • Vahukoor 35%, Tere
  • Ingver värske 15 gr
  • Basiilik kuivatatud 0,5 tl
  • Keedetud oad 200 gr
  • Sidrun
  • Värske spinat 150 gr
  • Või 20 gr
  • Sool
  • Must pipar jahvatatud
  • Muskaatpähkel, Santa Maria
  • Küüslauk puhastatud 1 küün

SUUNDU POODI

Valmistamine

Oa kaste: Pane 250g puljongit potti ja redutseeri kuni järgi on jäänud 125g. Seejärel lisa vahukoor, basiilik, ingver ja oad. Keeda ~5min. Maitsesta soola, pipra ja riivitud sidrunikoorega.

Prae spinat või ja küüslauguga pannil läbi. Maitsesta soola, pipra ja muskaadiga.

Kuivata kala majapidamispaberiga ja raputa nahapeale meresool.

Kuumuta õli pannil kuumaks ja aseta kala nahk allapoole pannile. Vältimaks kala üleküpsemist pane metallnõuse jääd ja pane see praadimise ajal kala peale. Küpseta kala kuni nahk on krõbe, maitsesta soola ja pipraga ning seejärel keera ümber. Küpseta natuke kuni soovitud küpsusastmeni. Serveeri vastavalt pildile.

Samal teemal

25. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kookos-purukattega ploomikook
18. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Jõululeib pähklite ja kuivatatud puuviljadega
11. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Veisehakkliha-tatrakotletid
4. oktoober 2018, 10:00
SELVERIGA KÖÖGIS | Kõrvitsapüreesupp tšilliga

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee