Toiduuudised

Rabarber toob kevade kööki (5)

LISA KOMMENTAAR

vanad tarkused kipuvad ununema 27. mai 2018 16:16
Rabarberi sügavkülmutamine on energia ja ruumi raiskamine. Rabarberit saab palju lihtsamalt säilitada - koorid ja tükeldad, paned puhastesse purkidesse, valad peale külma keedetud vee, hoiukohaks sobib jahedam pime ruum, kelder on ideaalne. Säilib edukalt üle talve.
27. mai 2018 11:46
Rabarber toob kevade kööki ja kivid neeru.
Rabarber 26. mai 2018 18:45
Müün rabarberit. Kogus ca 100kg. 56465901
26. mai 2018 01:19
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Tõlgi ära, 26. mai 2018 09:25
Tiit 27. mai 2018 09:49
Tehakse mingile posijaarstile reklaami, kuidas saab ilma treeningu ja dieedita kehakaalus alla votta. Ei ole tähelepanu vääriv.